GREŠKA LEKARA: Lečena od preloma noga, umrla od sepse

Danijela Trailović (40), iz borskog sela Donja Bela reka, koja je preminula od komplikacija nakon preloma noge, umrla je od sepse, pokazala je obdukcija.

Porodica je optužila lekare u Kragujevcu da su krivi za njenu smrt jer joj zavoj na rani, nastaloj prilikom pada u Novom Pazaru, nisu menjali nedelju dana.

Danijela Trailović

– Danijela je pala u Novom Pazaru, gde smo se zaustavili da se odmorimo na putu ka manastiru Ostrog. Odmah je prebačena u KBC Kragujevca i utvrđeno je da je slomila desnu butnu kost, kao i da je imala posekotinu iznad kolena – priča njen muž Novica.

Otac Mile Ilić kaže da njegovoj ćerki, koja je bila jedinica, zavoj u Kragujevcu nisu menjali nedelju dana. Zato je, misli, rana zagnojila i stanje joj se pogoršalo.

Danijelin suprug i roditelji sa medicinskom dokumentacijom

Operisali su je u Kragujevcu, ali su joj tada isekli i meso gde je bila rana kod kolena, gotovo do kostiju, posle čega su je vratili u Bor. Iz Bora su moju ćerku uputili u KBC Niš, odatle na beogradsku VMA, ali su je odatle vratili za Bor.

Majka Vera kaže da se Danijelino stanje naglo pogoršalo, pa su je iz Bora opet poslali za Beograd, ovaj put u KBC, gde je i preminula.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker