NISU MIGRANTI: Uhapšena braća zbog mostruoznog ubistva žene iz vagona!

Pripadnici MUP-a razrešili su ubistvo 37-godišnje Ivane V. čije je telo pronađeno 30. maja ove godine u napuštenom vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu.

Vagon u kome je ubijena Ivana V. / Foto: D. Ivković

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšena su braća David N. (1996) i Đura N. (1997).

Kako se sumnja, oni su žrtvi naneli više udaraca motkom po glavi i tako je usmrtili.

Osumnjičeni David N. i Đura N. uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biće privedeni nadležnom tužilaštvu.

Kako saznaju Beogradski mediji ovi mladići rođena su braća dečaka koji su u novembru prošle godine napali Rašu Popova, koji je nedavno preminuo.

Podsetimo, leš Ivane V. (37) je otkiven 30. aprila, oko 11 ujutro, u žuto-narandžastom putničkom vagonu parkiranom na sporednom koloseku nedaleko od smeštaja za železničare. Pored tela je zatečen krvavi kolac, a policija pretpostavlja da je upravo njime izvršen zločin.

Ivana V. je nađena sa brojnim povredama po glavi i licu. Očigledno je da je ubica koristio drveni kolac, ali je moguće da je imao i šipku. Izubijana je najviše po glavi, ali je modrice imala po celom telu. Toliko je bila pretučena da se pretpostavlja da ne bi imala šanse da preživi, čak i da je nađena ranije.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker