POTERA U ITALIJI ZA UBICOM IZ SRBIJE: Igor zvani Rus, ubica sa dva lica, ubio vlasnika bara i jednog šumara, a drugog ranio! (FOTO/VIDEO)

Italijanska policija već deveti dan intenzivno traga za naoružanim Igorom Vaclavićem (41) zvani Rus, iz Subotice, koji se sumnjiči da je ubio dvoje ljudi u Italiji, a jednu osobu ranio.

Kako javljaju italijanski mediji, Vaclavić je 1. aprila, prilikom pljačke u gradu Budrio kod Bolonje, ubio vlasnika bara Davida Fabrija (52) pošto je odbio da mu preda novac, posle čega je pobegao u šumu.

Tamo je, međutim, posle nekoliko dana naišao na dvojicu šumara i zapucao na njih – Valerija Verija je ubio na licu mesta, a njegovog kolegu Marka Ravalja teško ranio.

– Šumari su prišli beguncu jer su posumnjali da je lovokradica, ali on je momentalno otvorio vatru na njih. Mislio je da je ubio obojicu, pa je od ranjenog uzeo oružje i municiju i zatim pobegao kombijem koji je ukrao – objavili su mediji.

Prema navodima iz policije, Vaclavić, za kog se prvobitno mislilo da je Rus, odranije je poznat organima reda u Italiji zbog niza razbojništava i članstva u ozloglašenoj kriminalnoj grupi „Pandek“. Prilikom jedne pljačke ranio je čoveka samostrelom, a kad je izašao iz zatvora, nastavio je da pljačka i ponovo povredio jednu osobu.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker