NEĆE SELO MIKIĆEVU SEKA PERSU: U Kaoni kod Kučeva osvanuli dramatični grafiti nezadovoljnih meštana

Jutro 24. Februara osvanulo je u Kaoni kod Kučeva dramatičnim grafitima koje su nezadovoljni meštani Kaone ostavili naprednjačkom predsedniku saveta mesne zajednice Aleksandru Pavloviću-Aci.

Foto: Insajder Mile Sova

Pavlović je nadaleko poznati preletač i poltron kome su se za vreme vlasti Novice Janoševića videle samo cipele iz Noletove debele zadnjice. Kako je došao Mikić, Pavloviću se više ni cipele ne vide iz Mikićeve zadnjice. Mnogi kažu zato što je Pavlović ćelav, pa je počeo da maže mast njegovog prezimenjaka na glavu, jer Mikić na početku mandata nije navikao na strane predmete baš toliko duboko u….

Sada kada je Pavlović iz svoje bolesne potrebe za poltronisanjem eliminisao Kaonskog domaćina Živorada Jovanovića i kada je toliko duboko u Mikićevoj zadnjici, kažu meštani Kaone da se za Pavlovićem oseća smrad.

U selu ga meštani zovu seka Persa, jer sa svojih 45 godina i dalje živi sa svojom mamom i u njegovoj kući je sve kako mama i čika Vlasta šiling kažu. Vlasta šiling od sumnjive pogibije Pavlovićevog oca postaje više nego blizak prijatelj Pavlovićeve majke i Pavlovića kojeg naziva trećim detetom počinje da iskorišćava kao paravan za mutne radnje po Kaoni i Kučevu, a meštani Kaone po sokacima pričaju da među njima dvojicom ima i nešto više.

Foto: Insajder Mile Sova

Kako je toliko dugo godina sam, za Pavlovića se priča da je jedan od onih, jer godinama unazad u Pavlovićevu kuću svraćaju samo kršni muškarci.

Istina je da je Pavlović na svom poslu izuzetno uslužan i fin, ali mnoge kolege u opštinskoj upravi kažu za njega da je mnogo ženskast.

Ta priča je potekla iz Kaone kod Kučeva gde su između ostalog osvanuli grafiti na zgradi mesne zajednice “Aca je žena” i “Aca je buzerant”.

Najpečatljiviji grafit koji je osvanuo za ovog naprednjačkog poltrona je onaj koji se našao na zidu prekoputa njegove vodenice, a koji glasi “Aca je mamin sin, Živorad je domaćin”.

Posle ovako stravičnog nezadovoljstva meštana Kaone red bi bio da Pavlović podnese ostavku na mesto predsednika saveta mesne zajednice Kaona, jer meštani ne žele seka Persu poput njega, već domaćina i porodičnog čoveka, pravog muškarca Živorada Jovanovića.

Foto: Insajder Mile Sova

Da zlo bude veće, Pavlović ne upravlja Kaonom već je samo paravan njegovom čika Vlasti šilingu za mutne radnje i malverzacije za još više evrića, sada kada šilinga više nema. Kod Vlaste para na paru ide, a Pavlović koji voli da vazda bude u nečijoj zadnjici mesecima je preklinjao Mikića koji mu se podsmeva da ga imenuje na fingiranim izborima za savete mesnih zajednica za predsednika saveta mesne zajednice Kaona.

Celo Kučevo je brujalo svojevremeno da je Pavlović zvao Mikića, plakao i prekinjao da ga Mikić stavi na listu za predsednika saveta, sve dok Mikić nije blokirao Pavlovićev broj. Kada je Pavlović ukapirao da ga je Mikić blokirao, u sred noći je zvao svog kuma Deju iz Požarevca koji je dobar prijatelj sa Mikićevom ljubavnicom da je Deja zove da pita Mikića zašto je ljut na Acu. Mikić je mesecima u neverici prepričavao po kučevačkim birtijama ovaj događaj, jer niko nije mogao da poveruje da je Pavlović baš tolika žena i poltron.

Pavlović je čovek izuzetno lošeg karaktera i seka Persa koju Kaona ne želi i nakon jutra 24. Februara očekuje se Pavlovićeva hitna ostavka na mesto predsednika saveta mesne zajednice, jer selo neće da ih vodi naprednjačka seka Persa i mamin sin, već pravi domaćin.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

27 Komentari

  1. Zar “Živorad domaćin” nesuđeni inženjer rudarstva koji nije mako od brucoša, nije isto naprednjak i grebator kome se takođe ne vide noge iz opštinskih funkcionerskih dupeta? Naprednjaci su isti ma gde bili. Koliko je para “Živorad domaćin’ uzeo iz budžeta opštine za turizam i kulturu to niko ne zna a uzeo je poprilično. Celu porodicu je ugurao u razne opštinske komisije čaki i rođenog brata.

    1. Aca je dosta bolji čovek od Žike. Nije trebao da ulazi u taj savet. Ulaziti u privatni život pojedinca jeste nemoralno.
      Taj koji piše ove tekstove treba da piše krivične prijave protiv odgovornih u opštini. Toliko materijala ima. To što policiju i tužioca sve to ne zanima, namireni su. Doćiće neki novi ljudi.

  2. Vlasta Siling je svima njima iz Kaone tata. Ima sinove Novicu, Zivorada i Acu a bio dobar i sa Sasom Gskom. Lako je Vlasti da ih voda ko mlade majmune kad se on hvali da radi za DB.

  3. Novica vepar je od Kaone napravio privatnu prćiju.Selo je bilo poznato po dobrim domaćinima i vrednim ljudima sve dok bolesnik Novica Burduš zvani vepar nije počeo da se bavi politikom.Kada je video da je pored špricanja bikova i krava politika postala unosan posao počinje da se aktivno druži sa poznatim kaonskim manipulatorom i lopužom Vlastom šilingom.Udruženim snagama počinju po poznatom receptu sns stranke da manipulišu sa meštanima sela obećavajući kule i gradove a od obećanja jedino šta su uspeli da urade je da od fudbalskog terena za koji su dobili silne milione iz budzeta opstine naprave livadu za ispašu svinja i ovaca.

  4. Dokle je stiglo Kučevo kao i naselja koja pripadaju istoj, da živ čovek uopšte ne poveruje. Pa, da li su neki Janošević, Mikić i još neki stvarno umislili u svojim glavama da mogu da rukovode sa opštinom, stvarno mi nije jasno a siguran sam da ni njima nije jasno. Budite bar malo fer i pošteni, podnesite ostavke na sve funkcije, niste za taj posao.

  5. Ja stem nemam ništa.To što je Aca izabran za predsednika MZ Kaona pitajte mog komšiju Novicu baštovana.A zašto ga zovem baštovan razlog je taj pošto sam ga video pre neki dan kako nesto radi u bašti i tom prilikom mi je rekao:Bre Vlasto komšo moj,verovatno se pitaš šta radim u ovo vreme u bašti pa je nastavio da priča,idu zaj**ana vremena,narod sve manje poverenja ima u nas i koga god pitaš za koga ce da glasa na buducim lokalnim izborima samo što me ne oteraju u k*rac.Komentarišu svi da smo lopovi i da se nikad ovako u Kucevu nije kralo od kako je na vlasti sns na čelu sa Perišićem,Mikićem,Ivanom,Kecmanom a i mene kao i tebe isto pominju jer po njima i mi smo deo te bande i niko više neće da glasa za nas.Kada sam cuo mišljenje ljudi odmah sam otišao i kupio ašove,lopate,grabulje,crevo za zalivanje bašte a i naručio sam,to tebi u poverenju kažem komšija Vlasto kod Kineza velikog Bika napravljenog od plastike kako bi se prisetio i vratio svom poslu,špricanju bikova i krava,pa reko ajd da ma uvežbam, jer ako dodje do smene lokalne kučevačke vlasti meni ništa drugo ne preostaje da radim osim da se vratim svom zanatu.

  6. Siroko je poceo Somi da napada bivse sapartijce, od neduznog Ace krenuo. Imacemo svakodnevno prepucavanje preko portala jer ne smeju jedan drugom nista da kazu u lice. Nikad nisu vodili dijalog i diskusiju, ceo zivot samo su poslusnici i reprodukuju tudja naredjenja. Znaju da je Somi redovno nosio clanarinu za Beograd, tako se zove to u partiji. Pa nije svaki put odneo bas sve, oporezovao je usput.. Bice prolece zanimljivo u Kucevu, cveta cvece a cvetace i tikve.

    1. Ma nije samo Šomi nosio članarinu za Beograd već je to radio i Novica vepar.Svi su znali da kada Novica Burduš krene za Beograd da odnese članarinu,pola od tog novca mu ostane u torbi jer njegova torba ima više pregrada pa on “slučajno”😄zaboravi da pogleda u sve pregrade i tako mu deo članarine ostane u torbi pa kad se vrati nazad u Kučevo,torbu sa novcem odnese na čuvanje kući 😄da je ne bi izgubio i da neko novac od članarine ne bi ukrao😄

  7. Aca matičar bolje da je ostao pri svom poslu i da se nije uhvatio da brine o selu. Bio problem što niko nije hteo da se prihvati funkcije predsednika mesne zajednice zbog kriminalne vlasti u Kučevu. Možda su ga i ucenili? On je pošten čovek ali mnogo naivan.

  8. Ja mislim da je Novica Janosevic pisao te grafite po selu jer mu se Aca mamin sin otrgao kontroli i prisao Mikicu. Kao sto svi znamo od kada je Novica smenjen sa mesta predsednika OO SNS Kecevo poceo je da ludi. Svaki dan pokusava da smesti Mikicu koji je za Novicu institucija

  9. Nije samo pisao plakate vec i ovaj tekst uz pomoc internet tima i još nekih članova sns.Razlog napada na Acu je taj jer je dju*re od vepra Novica hteo da na mesto predsednika mesne zajednice Kaona bude postavljen bratanac Živorad Jovanović. Za Acu Pavlovica svi u Kucevu imaju samo lepe reci,da je pošten i odan svom poslu.Kako bi isprljao Acu Pavlovica kao po obicaju jer to godinama radi kada želi da unisti sve one koji mu nisu po volji i od kojih nema materijalne koristi.Ovog puta je osuo paljbu laži po svom zemljaku Aci.Neko ko ne poznaje Novicu vepra kao i situaciju u selu Kaona pomislio bi da je to istina. Pravi razlog i inicijator pisanja ovog teksta je lopov i manipulator ,jedno go*no i dju*re Novica Burduš koji se zapleo kao pile u kučinu.Znaju svi u selu ko je Zivorad Jovanovic,sem što je veprov bratanac koga je Vepar zaposlio u Krečanu,Zivorad je jedno vreme bio fudbalski sudija koga si mogao da kupiš za 20 evra,pored toga kompletna Zivoradova familija je rasporedjena po raznim upravnim odborima i za to primaju lepa novčana sredstva,pored toga sin mu je bio u popisnoj komisiji prilikom popisa stanovništa zahvaljujuci Novici vepru i za to je nagradjen sa 250.000 dinara a od tog novca je i Novica omrsio veprovske brkove.P.S.NOVICE,PROVALJEN SI!OVO JE TVOJ TEKST NAPISAN UZ POMOC TVOJIH PODGUZNIH MUVA CLANOVA PARTIJE I TVOG INTERNET TIMA KOJIMA SI PODELIO OPSTINSKE I JKP LAP TOPOVE KAKO BI MOGLI DA PISU SAME LAZI,DA TE BRANE POD LAZNIM IMENIMA I PREKO LAZNIH FB PROFILA JER TI SI TOLIKO GLUP I OGRANIČEN KAO TERASA TAKO DA TESKO DA BI UMEO NESTO SAM I DA URADIS.

          1. Лале, јел тачно да ти се не диже више, па те девојка оставила због тога?

  10. Očigledno je da a autor tekstova iz Kučeva opsednut Janoševićem, te ga smenjuje te ga dižeš u nebo, te ga pljuje, te kaže da je nebitan a nema teksta da ga bar deset puta ne spomene. Izgleda da je Janošević streptomicin za Mileta Sovu. Perje leti na sve strane.

    1. Sve je ovo organizovao Janošević kako bi se osvetio Mikiću za smenu sa svih funkcija u stranci,biće baš zabavno gledati sukob naprednjačkih lopova još kad se doda i to što će njihov predsednik 18 marta i zvanično potpisati priznanje Kosova kao nezavisne države biće baš veselo,uživaj narode u rasturanju jedne od najgorih stranaka koja je ikad postojala u srbiji.

      1. Mile, ne poznajem Acu, Živorada znam sa fudbala,.mislim da ga baš zabole za mesnu zajednicu. Na šta ste spali da pišete o mesnoj zajednici.. Očigledno je Mile Sovo da si ostao bez perja, e sad dali te je očerupao Janošević ili Mikilić i Rajković to je pitanje. Ha, ha, ha

  11. Aca je za ”domaćina” Živorada mala maca. Živorad je sve pare iz budžeta MZ uložio u svoju ”etno kuću” da bi sebi zaradio za život jer nema dovoljno od Kineza. Omražen i u firmi i u selu. Najverovatnije je iz ljubomore, pakosti i zla sam sebi napisao grafit. Daleko mu lepa kuća. Aca Pavlović nije cveće, ali je mnogo pravedniji i pošteniji. Može sve, samo Žika NE!

  12. Siniša gledamo te svaki dan po ceo dan kako šetaš kao santaluda od opštine do hotela. Niko ti se ne javlja, niko ne priča sa tobom. Svi znaju da si ti Mile Sova bez perja. Siniša poješ ti jedno veliko go..no.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker