KRVAVA SVAĐA U POŽAREVCU: Izrešetao mladića po nogama zbog prevlasti nad teritorijom!

Denis M. (32) iz okoline Požarevca ranjen je juče sat vremena nakon ponoći u Zelengorskoj ulici u Požarevcu, kada je za sada nepoznati revolveraš nakon kraće rasprave pucao u njega.

Kako nezvanično saznaje “Alo!”, Denis M. je odranije poznat policiji i hapšen je zbog sumnje da se bavio trgovinom narkoticima i krađom automobila. Denis je nakon ranjavanja primnjen u bolnicu, gde mu je rana sanirana, ali je odbio saradnju sa inspektorima policije. On je tvrdio da je išao ulicom, kada je na njega pucao njemu nepoznati mladić. Međutim, tokom istrage je utvrđeno da se Denis M. u pomenutoj ulici sastao s nepoznatom osobom.

– Utvrđeno je da su se Denis i taj još neidentifikovani sastali i da je nakon 15 minuta rasprave ta osoba uzvukla pištolj i ranila Denisa. Nakon pucnjave obojica su pobegla na suprotne strane, nakon čega je Denis završio u bolnici – objašnjava izvor lista “Alo!”.

Prema njegovim rečima, istražni organi ne isključuju mogućnost da je do obračuna došlo usled nesuglasica u vezi sa kriminalnim poslovima.

– Kako Denis M. ne želi da sarađuje, policija još istražuje motiv njegovog ranjavanja. Veruje se da je nesuglasica koja je završena pucanjem po nogama izbila zbog prevlasti na teritoriji na kojoj je trgovano narkoticima. Sumnja se da je Denis M. pokušao da proširi teritoriju sa svojom delatnošću, pa se zato našao sa konkurencijiom. Kako nisu mogli da nađu zajednički jezik u vezi sa teritorijom i cenom robe, izbila je svađa. Ove sumnje potvrđuje činjenica da je Denis ranjen u noge, te da je napadač pucano u njega samo radi opomene – tvrdi izvor.

Prema njegovim rečima, iako istražni organi sumnjaju da je do obračuna došlo zbog trgovine narkoticima, ne isključuje se mogućnost da je Denis ranjen zbog švrca automobila.

– Denis M. je bio dovođen u vezu s krađom vozila, zbog čega je i ranije bio hapšen. Sumnjalo se da nakon što otuđi automobil, posle nekoliko dana kontaktira sa vlasnikom i traži otkup za vozilo. Na osnovu svih tih podataka, proveravaju se i njegove žrtve, jer ništa ne sme da se prepusti slučaju – rekao je izvor.

TPKNEWS/Alo!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker