HANA KOKIĆ PODNOSI NOVU KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BIVŠEG DRAGOG: Slagao da je bio u vezi sa transseksualkom, zbog laži mu preti zatvor!

U laži su kratke noge! Krivična prijava protiv atraktivne užičke transseksualke Hane Kokić je odbačena jer je njen bivši dečko i poslovni partner Marjan R. iz Mladenovca u izjavi datoj tužilaštvu sve slagao!

Foto: Privatna arhiva

On je protiv Hane podneo krivičnu prijavu zbog navodnog ugrožavanja sigurnosti. U prijavi je naveo da mu je Hana pretila i da je zbog toga bio uplašen, kao i da mu je bila ugrožena sigurnost. Prijavu je podneo kada je njegovoj supruzi za rođendan na viber stigla čestitka od Hane Kokić u kojoj joj je, između ostalog, napisala da je bila u emotivnoj vezi s njenim mužem!

Posle saznanja da je Osnovno javno tužilaštvo u Užicu odbacilo krivičnu prijavu koju je Marjan R. podneo protiv nje, Hana Kokić je najavila da će protiv bivšeg dragog podneti novu krivičnu prijavu i to zbog lažnog prijavljivanja!

Marjan R. u svojoj izjavi od 15. septembra 2022. godine, kako saznajemo, nije izneo istinu, iako je upozoren da je za davanje lažnog iskaza zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

– On je verovatno pokušao da opere svoj preljubnički odnos kako bi se lažima iskupio kod svoje supruge. Prikrio je da nije ispoštovao dogovore i ugovore koje su potpisali kada su otvarali restorane brze hrane u nameri da odbaci svoju odgovornost za napuštanje zajedničkog posla – kaže naš izvor.

Advokatica Hane Kokić, kako saznajemo, dostavila je tužilaštvu sve dokaze koji su potvrdili da Marjan nije rekao ni jednu reč istine u svom iskazu.

– Dostavljene su njihove privatne slike i snimci, koji jasno govore da su bili u ljubavnoj vezi, iako to nije krucijalno za ceo slučaj samo da bi se dokazalo da je njegov cilj bio da Hanu prevari! Priloženi su snimci sa video nadzora iz dva ugostiteljska objekta na Zlatiboru gde se jasno vidi da se njih dvoje ljube i maze, kako u separeima tako i tokom plesa, koji zbog privatnosti drugih gostiju nisu prezentovani javnosti. Tužilaštvo je to pregledalo dok su dva svedoka potvrdila da su oni bili u vezi, kao i da su prisustvovali njihovom razmenjivanju nežnosti – navodi naš sagovornik i ističe da su sve njihove prepiske oko opremanja dva lokala priložene kao dokaz.

– Iz tih prepiski se jasno vidi da je Hana u taj posao uložila oko 26.000 evra. On je u izjavi pokušao da umanji sume novca, koje je ona njemu davala privatno, mimo posla, kao i da opovrgne izjave četiri svedoka koji su jasno rekli šta je bio njihov dogovor u vezi posla – kaže naš sagovornik.

Pozvali smo Hanu Kokić za izjavu koja nam je kratko rekla da je za nju pravda zadovoljena time što je istina isašla na videlo.

– Sudu i mojoj advokatici prepuštam pravni deo posla u ovom slučaju. Moj branilac Sandra Tanasković Savić je priložila sve dokaze, a na sudu je da bude pravičan i utvrdi da li Marjan treba da odgovara! Ja sam upoznala jednog Marjana – dobrog, vrednog, poštenog i izuzetno pažljivog, a ispostavilo se da je on nešto sasvim drugo! Žao mi je što nisam poslušala neke ljude koji su me u startu upozoravali kakav je, ali šta je tu je. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Samo se bojim da je on lažima iskopao jamu koja je za njega preduboka – navodi atraktivna transseksualka Hana Kokić.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker