REŽIMSKI MEDIJI UDARILI NA NAPREDNJAKE: “Pacovi iz SNS zabijaju nož u leđa Vučiću”

Kako se bliže izbori, koji će biti raspisani za 17. decembar, što je najavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, raste nervoza u redovima naprednjaka. A tu je i “staro dobro” vaspitavanje stranačkih piona putem režimskih tabloida.

Ilustracija/Screenshot

Ovoga puta je za to bio zadužen Srpski telegraf, jedno od medijskih pesnica Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. A ovaj tabloid kao udarnu priču donosi jasnu poruku pojedinim naprednjacima, koji su u ovom tekstu nazvani “pacovima”.

“Pacovi iz SNS zabijaju nož u leđa Vučiću”, naslov je koji donosi naprednjački “medij”.

Dalje se navodi da su “pojedini naprednjaci na sve spremni zarad interesa”, dok u podnaslovu piše:

Naslovna strana režimskog tabloida Srpskog telegrafa/Foto: Printscreen

– Pod uticajem zapadnih zemalja šuruju sa opozicijom zbog lične koristi jer im nije dozvoljeno da prave kombinacije – ističe tabloid.

Nije Srpski telegraf jedini tabloid koji se bavi prevaspitavanjem, isto radi i Kurir – koji na naslovnoj strani donosi tekst u kome se navodi da je “SPS u mišjoj rupi i namiguje opoziciji dok Vučić i SNS primaju žestoke udarce”.

Naslovna strana Kurira/Foto: Printscreen

Nervoza je velika čim na ovaj način moraju da se šalju poruke od glasila koje uređuje Aleksandar Vučić. A kako se bude bližio dan odluke – tenzije će, nema tu nikakve dileme, dodatno rasti.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Počinju i članovi SNS da misle svojom glavom. Dosta im je slušanja Vučića i njegovih nebuloza kao i vodanja poput marve po mitinzima. Džabe im Vučić preti skapirali i oni da mu se bliži kraj.

    1. Neverujem da su oni ,,progledali,, verovatno je nešto drugo, neka tabloidna igra da ispitaju puls svoje bagre (tz. naprednih-radikala-tupađija).

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker