PATOSIRAO DVA POLICAJCA U KUČEVU: Klinac (20) iz Ševice osuđen na 3 godine i 8 meseci zatvora

Viši sud u Požarevcu, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, osudio je Milana Vujkića (20) zvani Mike iz Ševice kod Kučeva na 3 godine i 8 meseci zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Viši sud u Požarevcu, Milan Vojkić/Foto: Screenshot Facebook

Ova presuda je pravosnažna, jer je doneta na predlog višeg tužioca s kojim je optuženi sklopio sporazum o priznanju krivice.

Optuženi se teretio da je 4. oktobra ove godine, u centru Kučeva pretukao dvojicu policajaca, Zorana Dimitrijevića-Pilje i Sašu Todorovića-Kljas, i naneo im teške povrede. Jednom je slomljeno desno stopalo, a drugi je doživeo težak potres mozga.

Na snimcima nadzorne kamere, vidi se da je optuženi policajce napao ispred diskoteke “City” u Kučevu bez najave i nokautirao ih, kada su došli na intervenciju jer je remetio javni red i mir. Policajci su preveženi u Hitnu pomoć, a optuženi je uhapšen i bio je u pritvoru sve do sada, što će mu se uračuanti u kaznu, na čije izdržavanje kreće narednih dana.

Za delo koje je izvršio zakonom je zaprećena kazna od 3 do 12 godina zatvora, ali je sud uzeo u obzir da je optuženi mlađi punoletnik, da nije bio osuđivan i da je u vreme izvršenja krivičnog dela bio blago neuračunljiv.

Takođe, uzeto je u obzir i da je lošeg imovnog stanja, jer mu je otac u zatvoru pošto je bacio bombu na kuću kučevačkog sudije koji mu je sudio u jednom sudskom postupku.

M.V.

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Kakva familija, otac baca bombe, sin napada policiju, pa još i neuračunljiv. . . Samo, u presudi je trebalo da piše i da mora da plati troškove lečenja za ove policajce i štetu koju im je naneo ( neće moći da rade, da idu u nabavku zimnice i ko zna šta još ). A to što je lošeg imovnog stanja – nema veze, vidi ga kakav je, može volu rep da iščupa, pa nek radi teške fizičke poslove i zaradi novac !

  2. Bravo, Laki. Podržavam šta si napisao. Dodao bih i da neko treba da se pozabavi na šta nam liče policajci, debeli, smotani… Zašto nemaju obavezne treninge borilačkih veština? Sramota je da može da ih izmlati ko god poželi. Malo je izuzetaka, koji su se sami pobrinuli da budu spremni.

    1. To nisu nikakvi policajci kad jedan mladic tuce njih dvojicu muskarca!
      Sramota da kazu da su policajci 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker