POSLEDNJI PRESEK STANJA: U Braničevskom okrugu još 17 novozaraženih virusom korona

U Braničevskom okrugu u poslednja 24 časa zabeleženo je 17 novih slučajeva zaraze virusa korona, saopštila je danas direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović.

Foto: Ilustracija pixabay

U Braničevskom okrugu, u Petrovcu na Mlavi je zabeleženo najviše novih slučajeva i to devet tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 57 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Žabarima i Velikom Gradištu po tri, pa je tako u Žabarima sada ukupno 11, a u Velikom Gradištu 18 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Požarevcu je registrovan jedan novi slučaj, što čini da je u tom gradu sada ukupno od početka epidemije 224 zaraženih, a jedan novi slučaj zabeležen je i u opštini Kučevo, pa je sada u toj opštini registrovano ukupno osam slučajeva pozitivnih na virus korona.

Od početka epidemije, u ostalim opštinama Braničevskog okruga, do sada je u Golupcu registrovano ukupno četiri slučaja, Žagubici četiri i Malom Crniću pet.

Međutim, kako saznajemo u Zavodu za javno zdravlje Požarevac, još uvek nisu kompletirani svi rezultati uzoraka briseva još od prošle sedmice.

U Braničevskom okrugu od početka epidemije uzet je 5.361 uzorak.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker