DRAMA U SELU BERANJE KOD POŽAREVCA: Tukao nevenčanu suprugu u osmom mesecu trudnoće! Nesrećna žena izgubila bebu!

Požarevačka policija uhapsila je Nenada Bondarenko (42) iz Beranja zbog nasilja u porodici nad nevenčanom suprugom, trudnicom Tantjanom M. (38).

Kako “TPKNEWS” saznaje Nenad Bondarenko (42) je 5. maja u porodičnoj kući u selu Beranje, pretukao nevenčanu ženu koja je bila u osmom mesecu trudnoće. On ju je udarao po stomaku, a žena se dan kasnije zbog jakih bolova javila u zdravstvenu ustanovu, gde su joj konstatovane teške povrede stomaka.

Žena je porođena carskim rezom, i tada je utvrđeno da je dete mrtvo, a njoj je dijagnostikovano naprsnuće materice.

Porodično nasilje dogodilo se u subotu, u Nenadovoj porodičnoj kući, nakon svađe supružnika. U jednom trenutku, on je fizički nasrnuo na suprugu, a onda je udarcima oborio na pod. Tada je nastavio sa udarcima, šutirajući je u stomak.

Ona se tek sutradan javila lekarima, zbog jakih bolova u stomaku. U porodilištu Opšte bolnice u Požarevcu, nad njom je urađen hitan carski rez, ali je beba rođena mrtva. Nenad je nakon toga uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Osumnjičeni će biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje u utorak, kada će biti zatraženo da mu se odredi jednomeseči pritvor.

U Beranju svi su u šoku zbog ove tragedije, kakva se ne pamti u njihovom selu.

– Njih dvoje su živeli sami, u teškoj bedi. Nenad nigde nije radio, samo bi povremeno nadničio – kažu meštani.

Tatjana M. i dalje se nalazi na lečenju u Opštoj bolnici, jer su joj konstatovane teške povrede stomaka, uz naprsnuće materice.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker