BAKA RADA ODRŽALA OBEĆANJE: Požarevljanka isekla člansku kartu SNS-a ali joj policija nije dozvolila da to uradi pred Vučićem (VIDEO)

Kao što je pre nekoliko dana i najavila Požarevljanka Radica Dimitrijević, koja već dve nedelje protestuje ispred zgrade Skupštine opštine Požarevac zbog nerazrešenih imovinskih odnosa – isekla je danas na pola člansku kartu Srpske napredne stranke.

Screenshot

Ona je za taj čin odabrala dan kada je u svojoj predizbornoj kampanji Aleksandar Vučić došao u požarevačku Halu sportova. Ali, nije joj dozvoljeno da to učini pred njim. Bila je sprečena da se sa svojim transparentom o korupciji u Požarevcu uopšte pojavi pred predsednikom.

– Oko Hale je bio kordon policije. Svi smo zgranuti otkud tolika policija u Požarevcu? Verovatno su dovedeni iz drugih gradova, kao i oni koji su došli da vide Vučića, jer su pristizali autobusi sa „gledaocima” iz Svilajnca i Despotovca. Sami Požarevljani su uglavnom ostali ispred Hale – , kazala je za „Danas” Radica Dimitijević.

Po njenoj priči sam Vučić u pratnji lokalnih čelnika SNS-a se nije ni pojavio na glavnom ulazu u objekat već su u Halu uvedeni na sporedni ulaz.

– Čega se predsednik toliko plaši pa ne sme da se pojavi pred građanima iz ovog grada koji su došli da ga vide – , pita se Rada.

Ona je imala podršku sugrađana koji su joj sve vreme čestitali na građanskoj hrabrosti.

– Policija me nije dirala, sem jednog koji mi je dobacio da sam budala. Međutim, kada je novinarka Marija Jonker počela da snima prilog o meni, prišao je policjac u civilu koji ju je udario po ruci dok me je fotografisala. Ova požarevačka novinarka će podneti krivičnu prijavu protiv njega zbog toga – , kaže Radica Dimitrijević.

Inače, posle pritiska medija Radica kaže da joj se juče obratio čovek iz opštine, za koga ne zna ko je i šta je i apelovao na nju da prekine sa protestima ispred Skupštine opštine i da će „njena stvar biti rešena”.

– Niti znam ko je taj čovek i ko ga je kod mene poslao. Ja tražim pravdu i ne odustajem, dok ne dobijem obećani lokal ili pravednu odštetu za njega, kaže ona dodajući da je sutra ponovo sa transparentima na koje ukazuje na lopovluk i korupciju u Požarevcu ispred zgrade lokalnih vlasti od 7 do 15 sati.

Da podsetimo, Požarevljanka Radica Dimitrijević već pune dve nedelje protestvuje u Požarevcu zbog imovinskog spora koji traje punih 12 godina. Ona je investitoru uplatila za lokal u izgradnji koji je kasnije planom „preimenovan” u dve garaže a po tom ponovo „vraćen” da bude lokal ali koji je dobio drugi vlasnik. U međuvremenu je firma koja je bila investitor proglasila bankorot i niko nije odgovoran za njenih „nestalih” 32.500 evra.

Zbog ove nepravde ona je pre pet godina više puta protestvovala i u Beogradu pred zgradom Vlade Srbije i narodne skupštine.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. U Srbiji je Vučić jedini sud. Iskreno se nadam da posle 3. Aprila neće više suditi narodu Srbije već samo svojoj porodici ako mu dozvole.

  2. Mladi, budite odgovorni! U nedelju, sakrijte babama i dedama lične karte. Ova baka Rada je progledala, ali većina starih nije. U Japanu su posle nuklearn havarije, stariji od 60 godina dobrovoljno išli da raščišćavaju, iako su znali da će biti ozračeni i da će umreti, samo da bi spasli mlađe generacije. Kod nas stariji od 60 godina idu na glasanje i tako unište tri sledeće generacije.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker