SKRIVENI ŠTEK VELJE NEVOLJE U SRCU HOMOLJA: U vikendici strave i užasa ubijene dve osobe i seksualno zlostavljane maloletnice?!

Skrivena vikendica u neposrednoj blizini Petrovca na Mlavi, nadomak napuštenog vojnog strelišta i nedaleko od gradskog groblja skriva velike tajne.

Foto: Screenshot/Shutterstock

U potezu Klokočar, skrivena u šumi nalazi se vikendica koja je trenutno glavna tema većine stanovništva ove male varošice. Do pre izvesnog vremena stalni gost u ovoj skrivenoj vikendici je bio Velja Belivuk sa svojim saradnicima. Vlasnik te vikendice je inače bivši i više puta suspendovani inspektor policije Siniša Bogdanović zvani Conja.

Bogdanovićevo i Belivukovo prijateljstvo i saradnja je počela pre četiri godine kada je bivši načelnik policijske uprave Požarevac, Srđan Lazić, upoznao svog kolegu Conju sa Veljom Nevoljom. Kako je Conja bio sklon raznim malverzacijama i mahinacijama odmah su počele njihove kmbinacije.

Naime, mlađi Conjin sin je igrao fudbal u Juniorskoj ekipi Sloge iz Petrovca na mlavi, Velja Nevolja je prihvatio da se “brine” o malom fudbaleru i da ga ubaci da igra i trenira za Partizan. Velja Nevolja je inkasirao celokupni iznos projekta, a novac bi se delio nakon realizacije istog, odnosno nakon prodaje igrača.

Super kombinacija, nema zamerke, ali niko nije računao na nepredvidljivost mladića. Conjin sin je počeo da se drogira i napustio je Partizan. Conja je poludeo ali nije uspeo da ga nagovori da se vrati treningu. Naravno, Velja Nevolja je želeo da povrati uloženi novac i zadužio je bivšeg inspektora većom količinom novca. Conja nije imao novca da isplati Velju Nevolju, ali je morao da mu se nekako revanšira.

Po priči izvora TPKNEWS, postoje mnogobrojni svedoci i informacije da je Velja Nevolja nekoliko desetina puta dolazio u toj skrivenoj vikendici u šumi nadomak napuštenog vojnog strelišta u neposrednoj blizini Petrovca na Mlavi, gde su organizovane žurke na kojima su dovođene veliki broj osoba, među kojima i maloletnice, a kompletnu zaštitu im je pružao upravo bivši inspektor Conja. Ni jedan policajac nije smeo da dolazi na pomenutu vikendicu niti da slučajno zaustavi određene automobile.

Stariji Conjin sin Saša Bogdanović i Marko Radonić bili su zaduženi da automobilima sa lažnim tablicama, dovoze i odvoze goste i da gosti budu zaštićeni od očiju javnosti.

Tri godine su trajale te tajne žurke i sastanci sve do hapšenja Velje Nevolje. Šta se sve tamo dešavalo zna veliki broj petrovčana, ali svi za sada iz straha ćute jer se u Petrovcu na Mlavi već desilo nekoliko ubistva a počinioci još uvek nisu izvedeni pred lice pravde. Javna je tajna da su gosti na tim žurkama bili opštinski i sudski službenici kao i kontroverzni biznismeni. Čak postoje osnove sumnje građana Petrovca na Mlavi, da su se pre toga na toj, od očiju javnosti skrivenoj vikendici, desila dva ubistva.

Stariji Conjin sin javno priča: “Moj tata ima vikendicu na najboljem mestu, i ne može se dobiti dozvola za eshumaciju tela sa groblja”.

Šta je hteo stariji Conjin sin da kaže? Kakve to sve tajne krije obližnje groblje?

Takođe, po priči Conjinog starijeg sina Saše, tatin dobar prijatelj iz Novog Sada, inače privatni detektiv, preko svojih prijatelja preusmerava istragu na drugu stranu kako niko ne bi povezao Velju Nevolju i dobro skrivenu vikendicu strave i užasa u samom srcu Homolja.

Takođe, po priči izvora TPKNEWS, postoje informacije i dokazi da se iz Petrovca na Mlavi odvijao šverc narkotika i oružja ka Evropi. Veliki broj gastarbajtera je vrbovano da učestvuju u protivzakonitim poslovima. Postoje čak i podaci da su i maloletne devojčice dovođene na tim žurkama gde su brutalno seksualno zlostavljane.

Iako je sve ovo svima poznato u ovoj maloj varošici, svi imaju strah da progovore. Bivši policajac Siniša Bogdanović zvani Conja, još uvek ima moć da upravlja policijom i sudstvom u Petrovcu na Mlavi, ali ne još zadugo.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker