POŽAREVAČKA PRIMADONA IZ SNS: Lepa Ana, novo lice požarevačkih naprednjaka

Otkrovenje požarevačkih naprednjaka je Anđelka Rakonić Otašević, sekretar Skupštine grada Požarevca i novo izabrana potpredsednica lokalnog SNS.

Foto: Facebook

Anđelka Otašević je završila privatni Pravni fakultet u jednom lokalu – isturenom odeljenju u Požarevcu, gde se sada peče roštilj, a nekada je bilo istureno odeljenje fakulteta. Počela je kao perspektivni i talentovani naprednjak koji obećava, išla je od vrata do vrata, skupljala sigurne glasove i dogurala do sekretara skupštine grada i potpredsednika partije.

Inače, ova lepa plavuša je isplivala na sam vrh političke scene, njena stručnost i životno iskustvo će i te kako doprineti na stvaranju boljeg imidža kako gradske uprave tako i SNS. Bila je prisutna na svim sastancima koji su se održavali ovih dana u mesnim odborima u gradu i okolini. Jednom rečju, ona je jedna nova energija SNS koja će daleko da dogura sa njenim znanjem, harizmom i šarmom.

Otašević je rođena 1977. godine. Zaposlena u gradskoj upravi Požarevca. Radila je u odeljenju za poslove organa grada i informacione tehnologije na skupštinskim poslovima i poslovima gradskog veća, a od 2020. godine, postala sekretar Skupštine grada i 2023. funkcioner naprednjaka.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker