SUVOZAČ POGINUO, VOZAČ UHAPŠEN: Lokalni petrovački narko diler drogiran sleteo s puta, pa se zakucao u banderu (FOTO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Zabrđe kod Petrovca na Mlavi, noćas nekoiko minuta pre ponoći, poginuo je Danijel Stanojević (21) iz Petrovca na Mlavi.

Foto: Screenshot/192.rs/Facebook

Nastradali Danijel Stanojević bio je suvozač u “tojoti” kojom je upravljao lokalni narko diler Stefan S. (32) zvani “Stefan Noleks” iz Stamnice.

– Vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom. Sleteo sa puta, udario u mermernu ploču, zatim u betonsku banderu, pa u drvenu i u kontejner. Od siline udarca automobil se nekoliko puta prevrnuo. Na mestu je nađen mrtav mladić – kaže izvor blizak slučaju.

Nastradali Danijel Stanojević/Foto: Facebook

Kako se saznaje nastradali Danijel nije bio vezan u trenutku jezive nesreće. Vozač “tojote”, “Stefan Noleks” je priveden i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Kako se saznaje, lokalnom narko dileru je izvađena krv koja je pokazala da je u trenutku nezgode vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Vozač Stefan Nolex/Foto: Facebook

Inače, ovaj lokalni narko diler iz Stamnice je više puta hapšen zbog posedovanja narkotika, ali je svaki put, nakon intervencije svoga tate, oslobođen optužbi od strane sudija petrovačkog suda. Sada Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker