ŽAGUBICA: Folkorni Ansambl „Mladost“ iz Krepoljina na gostovanju u Hrvatskoj (VIDEO)

Folkorni Ansambl „Mladost“ iz Krepoljina gostovao je 17. i 18. marta u Republici Hrvatskoj u opštini Borovo u severoistočnom delu Vukovarsko-sremske Županije.

Srdačno su dočekani od strane domaćina, članova Kulturno – umetničkog društva “Branislav Nušić” iz istoimenog naselja, a povod za gostovanje bilo je učešće na koncertu čime je otvorena sezona nastupa koje priređuje domaće Kulturno -umetničko društvo pet puta u toku godine.

Publici su predstavljene različite koreografije, kako gostiju tako i domaćina a neizostavna je bila i razmena poklona u znak dugogodišnje uspešne sardanje.

Učesnici progama su posetiocima prikazali najbolje iz repertoara, a predsednici društava su na posletku iskazali i svoje impresije.

Milanče Milojković, predsednik Ansambla „Mladost“ zahvalio je pre svega opštini Žagubica na finansijskoj podršci, kao i domaćinima na izuzetnom gostoprimstvu.

Članovima Ansambla “Mladost” osmeh i pozitivnost na nastupu nije nedostjala, čime su u potpunosti opravdali poverenje domaćina, Kulturno – umetničkog društva „Branislav Nušić” iz Borova, a posebno lokalnog rukovodstva opštine Žagubica koje za putovanja nesebično pruža materijalnu podršku.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker