AUSTRIJSKI SUD POTVRDIO: Doživotna robija za Srbina monstruma!

Nenadu Lazareviću (27) iz Kušiljeva kod Svilajnca, koji je u martu prošle godine u Austriji brutalno ubio suprugu Dajanu Lazarević (23) iz Porodina kod Žabara, potvrđena je doživotna robija za ovaj zločin.

Foto: Screenshot/Facebook

Inače, da podsetimo, Nenad je nakon zločina iskasapio Dajanu i njeno krvavo telo spakovao u fioku kauča za posteljinu! U stanu su za vreme ubistva, bile i ćerkice bračnog para. Nakon što ju je ubio, pomahnitali Srbin je telo svoje supruge stavio u fioku kreveta i pozvao dadilju da se pobrine za njihovu decu, a on je otišao u policijsku stanicu i predao se.

Osuđenik je i ranije prijavljivan za nasilje u porodici, a u vreme ubistva imao je zabranu prilaska supruzi na 300 metara i zabranu dolaska u stan.

On je nakon stravičnog ubistva rekao da “nije imao nameru da ubije Dajanu i da nije zbog toga došao u stan”.

– On je ispričao da je tog kobnog dana došao na vrata svoje supruge, koja ga je pustila da uđe u stan, a potom su počeli da se raspravljaju jer mu je ona rekla da želi da se razvede od njega. U naletu besa, dograbio je kuhinjski nož i počeo da je ubada po grudima i vratu – podseća sagovornik.

– Nenad, koji je bio automehaničar, od ranije je poznat policiji. Krajem februara prošle godine je osuđen na jednogodišnji zatvor, a već je dva meseca pre toga proveo u pritvoru. Bio je uhapšen i pre toga, na katolički Božić jer je jednog Dajaninog rođaka izbo nožem, ali i zato što je više od dve godine maltretirao suprugu – tukao ju je, davio, udarao i napadao kad god je mogao.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker