Đaci iz Srednjeva u poseti lokalnoj samoupravi u Gradištu (FOTO)

Opština Veliko Gradište bila je juče domaćin učenicima trećih i četvrtih razreda Osnovne škole “Miša Živanović“ iz Srednjeva i područnih odeljenja. Njih su primili zamenici predsednika opštine i Skupštine opštine, Slađan Marković i Saša Živković.

Pre posete opštini, đaci su, u pratnji nastavnika, obišli grad i javne ustanove. Domaćini iz lokalne samouprave pokazali su im zgradu, kancelarije i bogatu galeriju slika izloženu u hodnicima ustanove, a obilazak su završili u prelepoj svečanoj sali Skupštine opštine. Ovde su slušali o zanimljivoj istoriji i ličnostima Velikog Gradišta, starim građevinama, sportskim objektima i turističkim dešavanjima.

Opština je, prethodnih godina, sve škole opremila interaktivnim školskim tablama kako bi osavremenila nastavu i učenicima obezbedila kvalitetnije obrazovanje, a deca OŠ “Miša Živanović“ su danas skromno poželela nove lopte.

U Srednjevu je u toku završetak jednog krila nove školske zgrade u kojem će se nalaziti savremeno opremljena sportska hala pa će se učenicima i nastavnicima uskoro ostvariti još jedna želja. Sredstva za halu obezbedili su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i opština Veliko Gradište.

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker