ŠOKANTNA ODLUKA: Ćerka Slobodana Miloševića, preseliće očeve posmrtne ostatke iz Požarevca u Crnu Goru?

Ćerka bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića Marija Milošević (56), nije odustala od želje da posmrtne ostatke svog oca iz dvorišta porodične kuće u Požarevcu prebaci u Crnu Goru, odnosno Cetinje.

Foto: EPA

Izvor navodi da ona poslednjih meseci ozbiljno radi na pripremama za ovaj čin, a i u kanonski nepriznatoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi uveravaju da su spremni da služe opelo pokojnom predsedniku SRJ.

– Marija je uvek bila za to da njen otac počiva u Crnoj Gori a ne u Srbiji, jer ga je izručila Haškom tribunalu. Kada je Sloba preminuo u Hagu, ona se protivila majčinoj želji da njen otac počiva ispod lipe u dvorištu kuće u Požarevcu. Ipak, Mira se najviše pitala i bilo je po njenom – kaže izvor za Objektiv.

Međutim, kako godine prolaze, a Marija ne može da dođe u Srbiju zbog poternice koja je za njom raspisana zbog pucanja u Vili “Mir” za vreme Slobinog hapšenja, odlučila je da prebaci ostatke svog oca kako bi njenoj duši bilo barem malo lakše ‒ navodi izvor.

MARIJA: “PO OCU SAM CRNOGORKA”

Sagovornik navodi da Marija u poslednje vreme, nakon svih društveno-političkih zbivanja u Crnoj Gori, potencira svoje “crnogorsko” poreklo.

– Cetinje je njen dom i sve joj prija u tom gradu, a jedino što joj fali je što ne može da obiđe grob svojih roditelja. Marija voli da kaže da je po majci Srpkinja, a po ocu Crnogorka, ali da svom svojom dušom pripada Crnoj Gori. Upravo zbog velike tuge za ocem, koji je izdahnuo u haškom kazamatu, ne vidi drugo rešenje, već da se izvrši njegova ekshumacija – zaključuje izvor.

(Tpknews.com/Objektiv)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Sasvim ispravna odluka,zato sto je Slobodan Milosevic CRNOGORAC koji je ubacenbu Srbiju da je uvuce u rarno stanje i postane negativna u ocima sveta.Takodje i Radovan Karadzic je Crnogorac tako da nam je jasno o cemu se radi.Dok je Djukanovic pocetkom rata 1991 g.zahtevao bombardovanje Dubrovnika,a danas ga vidimo kako odlazi u Hrvatsku i objasnjava kako su srbijanci bombardovali ovaj stari grad. Laza Lazarevic place za ovakvim likovoma kao i haski tribunal.

  2. Karadjordjevic i Miliosevic Crnogorci, Vucic, Mali, Mihajlovicka, Popovic, Kisicka, Vulin, Bosanaci, Seselj iz Hrvatske. Pola skuopstine Srbije, pola ministarstva i agencija su iz bratskih republika. O kosovarima necu ni da pricam, oni su posebna prica. Svi oni zamajavaju narod u Srbiji a narod trci za njima. Sta je sa nama koji smo rodjeni u Srbiji? Mi izgleda samo treba da podrzavamo ove ratne huskace. Njima je sve obezbedjeno i puni su ko brodovi Dokle?!

    1. Svaka vam je na mestu, nama su ,,dođoši,, već došli glave, dosta više. Žalosno što ovaj tupavi narod koji glasa za ove idijote iz drugih republika(ili dršava) nikako da progleda.

    1. Mogao bi i radikalni polusvet da se vrati u bosnu (vucić, šešelj, pola ns., trećina bg.,…..), kosovo i gde god da ih više ne slušamo i gledamo jer poludesmo od njihovog fašš,….

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker