SANJALI SU DA NAS VIŠE NEMA: Kučevački SNS kartel u panici, sve je bliže tamnici

Umišljeni vladalac opštine Kučevo, koordinator za dijasporu Srpske napredne stranke i šef kučevačkih naprednjaka iz senke Aleksandrar Perišić-Milogorac je pre desetak dana sazvao hitan sastanak na kome je pozvao sve njegove pozorišne lutke počevši od kuma Novice Janoševića, štićenika dr Ivana Rajčića i ostalih, prvenstveno onih koji ne umeju da razmišljaju svojom glavom.

Foto: Screenshot/Facebook

Jedina tačka dnevnog reda bili su izbori i izdata je naredba da se mora prikupiti osam hiljade glasova i tako spasi Napredna stranka i njen lider Aleksandr Vučić od gubitka vlasti koja je po svim istraživanjima javnog mnjenja više nego neminovna. Gubitak vlasti na republičkom nivou u isto vreme za naprednjake u Kučevu znači gubitak slobode zbog raznih malverzacija koje su počinili.

Dugogodišnja praksa iskorišćavanja resursa moći, vlasti i politike, dovela je do posledice da kučevački naprednjaci bez imalo stida i obraza, masovno vrše pritisak na sve zaposlene u opštinskim javnim preduzećima i ustanovama a posebno na zaposlene koji imaju ugovore o radu na određeno vreme ili zaključene ugovore o delu. Regrutuju se svi bez izuzetaka za odlazak na mitinge, isto tako moraju da učestvuju na štandovima i u prikupljanju sigurnih glasova. Mnogima od njih je to jedina “radna obaveza”.

Po informacijama do kojih smo došli u akciji siguran glas je uključeno oko 120 ugovoraca, direktori javnih preduzeća i njihovi zaposleni. Za javnost je sve na dobrovoljnoj bazi a u stvarnosti ko odbije da učestvuje u naprednjačkoj kampanji može slobodno da traži novi posao koga u Kučevu zasigurno nema. Žalosno je gledati zaposlene u institucijama opštine koji su po naredbi morali da se uključe u kampanju ali se zbog sramote i neslaganja sa tom politikom na štandovima kriju od pogleda slučajnih prolaznika koji štand naprednjaka zaobilaze u širokom luku.

Pored većine zavedenih i ucenjenih na štandovima naprednjaka postoje i pojedinci koji su dovoljno pismeni da izračunaju cenu naprednjačkih plavih kostima koji više odbijaju glasače nego što ih privlače. Kao što reče jedan prolaznik “za izdvojeni novac kojim su kupljeni kostimi i plaćaju autobusi za odlazak na mitinge po celoj Srbiji, pametnije bi bilo uplatiti taj novac u fondove za lečenje bolesne dece”.

Aktivisti naprednjaka ulaze u svaku kuću ove opštine, hvataju građane na spavanju, presreću ih na ulici, zivkaju telefonom i šalju bezbroj sms poruka. Jednom rečenicom, pošten narod ne može više da živi od njih. Vrlo mali broj aktivista to radi iz ubeđenja, gotovo svi rade pod strahom od gubitka svojih 20 do 30 hiljade dinara mesečnih primanja. Aktivisti zbog bednog novca koji im je preko potreban da prehrane svoje porodice, aktivizmom svesno žrtvuju svoje porodice, rođake i prijatelje koji im opet čine medveđu uslugu jer tako onemogućavaju promenu ove nakaradne vlasti koja je dovela do totalnog urušavanja privrede i masovnog odlaska stanovništva iz opštine.

Sastanak/Foto: Screenshot/Facebook

Kako nas je obavestio naš insajder, blizak aktuelnoj vlasti u Kučevu, u toku su pripreme za veliku izbornu krađu u čijoj koordinaciji učestvuje visoki funkcioneri opštine. Naime, pozivaju se već unapred izabrani predsednici biračkih odbora koji imaju zadatak da falsifikuju potpise i masovno glasaju u ime naših građana na privremenom radu u inostranstvu. Prema ranijim podacima iz opštine Kučevo na privremenom radu u inostranstvu je blizu deset hiljade stanovnika ove opštine. Izračunajte i sami to je taman dovoljno da se izvrši naredba njihovog vladaoca pošto Srpska naprednu stranku u Kučevu ima manje od 15 posto podrške glasača.

U narodu je veliko nezadovoljstvo, skoro da i ne možemo naći nekog ko će podržati aktuelnog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića od koga su građani opštine Kučevo mnogo očekivali.

Inače, Vučić vlada Srbijom već deset godina a njegova partija u Kučevu je osamnaest godina na vlasti. Rezultati su poražavajući, posebno u zadnjih dve godine od kada je skoro sve zamrlo i po rečima naroda kao da opštinom vlada “mafija”.

(Dopisnik1 tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

24 Komentari

  1. Tuga, jad, čemer gde mi živimo, dali je ovo stanje naprednog ludila na izdisaju, konačno. Ili svi mi ,,normalni,, odosmo kojekude, što dalje, …..

  2. Već godinama je ovako, zato i jeste opština jedini poslodavac. Izračunajte koliko će sigurnih glasova doneti svaki ugovorac. 120×30=3600 glasova. Kad bi naprednjaci otvarali radna mesta niko ne bi više bio zainteresovan da moli kukave naprednjake ali niko i ne bi više glasao za njih. Oni sve nas na ovaj način kontrolišu

  3. Sve nam se raspada i svi beže odavde, osim ulizica, kriminalaca i bednika svih veličina, koji cvetaju kao nikada u istoriji. Divna zemlja, za našu decu.

  4. Jadnice traži posao, vreme vašeg ćoravog vožda odlazi u istoriju.A spremi te se i vi da odgovarate za kolaboraciju sa nenarodnim rezimom za svoja du.eta.I nemoj te se Bednici nadati da prebegnete u pobednički tabor.Dolazi vreme za polaganje računa…

  5. slika.Ih pa to bi bila milina tako. Treba imati kicmu, srce i obraz i ne pristajati na pretnje i ucene. Kada bi 50 posto njih odbilo i te kako bi se d….ci zamislili. Cega se ti ljudi plase? Pa ne mogu oni otpustiti ceo sistem.Nego ususkali se, drzavne jasle sigurne i briga ih za sve.

  6. Ово је лако решити, пристанеш на све уцене, а кад узмеш гласачки листић, заокружиш оног ког су ти рекли, сликаш листић, а онда га поништип тј. направиш га не важећим.
    И Вучићу шипак!

  7. Najbolje da glasaju za opoziciju pa kad sns „pukne“ na izborima – džaba su im pretili. U suprotnom, biće saučesnici zla

  8. Radim u Vićenci, ja i miji prijatelji ne možemo više da živimo od Milogorca zove nas stalno i ubeđuje nas da glasamio za SNS.

  9. Zar Aleksandar Perisic nije za Socijalističku partiju Srbije? Licno me ubedjivao da glasam za SPS i Jedinstvenu Srbiju! Strasno Perisic menja stranke kao ja carape

  10. Еј земљо Србијо, Аца Каратиста кад се доселио у Кучево није имао пара ни за кифлу. Крао је банане по продавницама јер није имао пара да их купи а сад је власник хотела са три месеца радног стажа. Где је држава да га пита одакле је све то? Само ауто му вреди 120000 евра. Дабогда Вучић пао са власти јер ће Аца Каратиста онда одговарати за све нечасно што је урадио и сигурно иде у затвор

  11. Narode budite svesni da kad izađete na glasanje i glasajte za ove naprdnjake, vi ste glasali samo za njih, za njihovu rodbinu, kumove, bliske prijatelje, njima je dobro, bolje ne može biti, A GDE SMO MI? Mi, naša deca smo toliko omalovažavani potcenjeni da još ne možemo da shvatimo. Pa vidi iz aviona da cela opština radi samo za hotel rudnik, njegovog gazdu, Janoševića, Mikića, Rajačića, Petrovića i još nekolicine. Ovako nešto Kučevo sigurno ne pamti. Ako uspemo, a uspećom sigurno da i pobedimo 3 aprila sve će da izađe na videlo. Vidimo se 4 aprila!

  12. Pretnje,ucene,batinjanje,to je princip rada SNS na celu sa Aleksandrom Perisicem zvanim Milogorac i njegovom bratijom u Kučevu.

  13. Borimo se u svim opštinama Braničevskog okruga da oteramo ovo zlo jer ako ponovo pobede ovde više života nema. Zato uzmimo se u pamet i dobro da razmislimo za koga ćemo glasati. Vučić i SNS nikad više.

  14. SPS, SRS i.SNS su nas unazadili za skoro 40 godina. Oni su nas između ostalog toliko zadužili da ni naši praunuci neće moći da vrate dugove. Najpoštenije rečeno oni su na vlast u Kučevu 18 godina, hajde da vidimo šta su sve uradili? Ništa, čak je opština o očajnom stanju. Novica Janošević, nek je on živ i zdrav, ali kako se on tako nepismen i glup umešao u vlast on je i ono malo što je vredelo uništio. Neznam kako to on ne primećuje. Nije valjda baš toliko????

  15. Glasanjem za Vucica i naprednu stranku automatski glasate za nastavak divljanja Ace Karatiste i uzurpacije cele opstine od jednog idiota. Glasajte za bilo koga samo ne za Vucica i naprednu stranku

  16. Planiraju da falsifikuju glasove gastarbajtera jer bar realno ali to što glasaju mrtvi je strašno. Takve ljude koji glasaju umesto drugih stvarno treba strpati na dugogodišnju robiju

  17. Lično se Vučić angažovao da ovi kriminalci preuzmu vlast u Kučevu,zato mu se dragi sugrađani zahvalite na izborima.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker