KORONA NIJE STIGLA IZ KINE: Napravljena je u laboratoriji kako bi se testirala 5G mreža (VIDEO)

Da li možete da poverujete u priču da je koronavirus nastao zato što su Kinezi u Kini jeli slepe miševe i zmije?

Ilustracija

Naše viđenje ove teorije čitave situacije oko pandemije koronavirusa je, da koronavirus nije nastao zato što su Kinezi u Kini jeli slepe miševe i zmije, već su ga ljudi napravili u laboratoriji, kako bi isprobali 5G mrežu.

Zar vi ne mislite isto tako? Ova teorija znači da oni sada mogu da imaju punu kontrolu nad ljudima na planeti. Da nije tako, zašto nas onda zatvaraju u karantin ako se ne radi o tome?

U ovoj objavi možete pogledati veoma zanimljiv video-snimak govora dr Tomasa Rouana, koji dovodi baš 5G mrežu u vezu sa novim koronavirusom.

“Nakon najveće pandemije španskog gripa, Štajnera su pitali o čemu se radi i on je rekao ‘Virusi su prosto izlučevine otrovne ćelije’, oni ništa ne uzrokuju’. Kada ćelije budu otrovane, one pokušavaju da pročiste sebe izbacujući ‘smeće’ koje nazivamo virusima”, kaže dr Tomas Kouan.

“Kod svake pandemije u poslednjih 150 godina došlo je do kvantnog skoka u elektrifikaciji Zemlje. 1918, odnosno 1917. godine, došlo je do uvođenja radio-talasa širom sveta. Kad god izložite bilo koji biološki sistem nekom elektromagnetnom polju, neke otrujete, a neki padnu u vrstu hibernacije tako da žive malo duže, ali i bolesnije”, nastavlja.

Kako Kouan dalje kaže, “Svako ko ne veruje da postoji elektromagnetno polje koje omogućava komunikaciju u roku od par sekundi, ne obraća dovoljno pažnju na ovo. Desio se dramatični skok u poslednjih šest meseci u elektrifikaciji Zemlje. Siguran sam da mnogi od vas znaju o čemu se radi. To je 5G mreža”

“Sada imamo 20.000 satelita koji zrače, a to nije kompatibilno za zdravlje. To su uređaji za uništavanje vode. Pitaću vas da li neko zna koji je bio prvi potpuno pokriveni grad 5G mrežom. Vuhan”, rekao je kontroverzni američki naučnik.

Ceo video-snimak možete pogledati na snimku ispod, a pozivamo vas i da nam ostavite u komentarima svoje mišljenje.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker