SKANDAL ZA SKANDALOM DRMA POŽAREVAČKU BOLNICU: Zbog slike buđave sobe, izbacili srčanog bolesnika sa internog odeljenja

Toplica Krstic iz Boževca kod Malog Crnića, koji je zbog bolova u grudnom košu zatražio lekarsku pomoć, izbačena je sa internog odeljenja u požarevačkoj bolnici jer je slikao buđav, vlagom okovan i ispucao zid, i slike objavio na društvenoj mreži Fejsbuk!

Toplica Krstic

– Zbog ove slike ja sam izbačen iz bolnice. Posle infarkta i ugradnje pet steta na zvezdari KBC, zbog ponovnih bolova javio sam se na internom odeljenju u Opštoj bolnici u Požarevcu – , ispričao je Toplica za TPKNEWS.

Toplica je nakon prijema 2. marta bio smešten u sobi na internom odeljenju požarevačke bolnice u kojoj je zid naspram njega bio sav buđav, vlagom okovan i ispucao, Toplica je taj zid slikao i objavio na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Nakon objavljenih slika, 5. marta ujutru, obezbeđenje bolnice me je legitimisalo i od mene zatražilo da obrišem sve slike iz telefona koje sam napravio, ili će u protivnom protiv mene biti podneta prekršajna prijava. Ja sam odbio da obrišem slike, i nakon pola sata je došao doktor kod mene koji mi je dao otpusnu listu u kojoj je napisano da sam pušen jer sam se oporavio, mada to nije tako – , požalio nam se Toplica.

Toplica Krstic je u decembru prošle godine imao specifičan infarkt sa pucanjem krnog suda u srcu i hitno je bio prebačen na Zvezdari gde su mu ugradili pet steta.

Toplica je pre 15-tak dana počeo da ima ponovo bolove u grudnom košu, nakon čega je zatražio lekarsku pomoć u požarevačkoj bolnici.

Kako nam je rekao Toplica, imao je pritisak 90 sa 60 kada je otpušten iz bolnice. On sada ima i dalje nesnosne bolove zbog kojih stavlja nitro glicerin pod jezik jer ne zna šta da radi i gde da ide, jer u požarevačkoj bolnici neće da ga prime.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

    1. A vikend vernici cuvaju ”svetinje”….nastavite da finansirate te parazite….pa decu lecite svetim ”vodicama”…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker