BALKAN POD SNEGOM: Evo šta očekuje Braničevski okrug u narednom periodu!

Ledeni talas koji je već neko vreme u Srbiji sa sobom je doneo malo niže temperature, ali za sada još ne i sneg, osim na visokim planinama.

U Braničevskom okrugu, sutra će biti umereno oblačno, hladno i vetrovito, samo je ujutro u pojedinim delovima moguća slaba kiša.

Vetar umeren i jak severozapadni, popodne u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 2 stepena, najviša dnevna oko 5 stepeni.

U Srbiji će sutra posle hladnog jutra biti umereno do potpuno oblačno, hladno i vetrovito, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U većem delu zemlje biće suvo, samo ujutru i prepodne na severoistoku i istoku moguća je mestimično slaba kiša, u brdsko-planinskim predelima slab sneg.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, na istoku i sa udarima olujne jačine. Na jugu pretežno sunčano sa slabim severnim i severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura biće od 0 do 6, najviša dnevna od 4 na severu do 10 stepeni na jugu.

Narednih dana u Braničevskom okrugu će biti suvo i hladno sa slabim mrazem i mestimičnom maglom. U utorak uz nešto više oblačnosti. Od četvrtka jutarnja i najviša dnevna temperatura u porastu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 13. novembar 2016. godine: Biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovoljan uticaj na hronične bolesnike.

Oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i cerebrovaskularnim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja, pospanost i promenljivo raspoloženje.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker