IZLIO SE PEK: Proglašena vanredna situacija na teritoriji opštine Kučevo, na snazi obustava saobraćaja

Štab za vanredne situacije opštine Kučevo proglasio je vanrednu situaciju za celu teritoriju opštine Kučevo, sinoć u 19:00 časova i postupa se po merama Operativnog plana za odbranu od poplava za vodotoke II reda.

Foto: eKucevo

Vodostaj reke Pek je danas u 11:00 časova iznosio 310 cm što je bilo za 4 cm više nego u 10 časova. Povišenje u toku jednog časa je bilo tri puta manje nego što su iznosila ranija merenja kada je za jedan čas bilo povišenja i do 12 cm. Nadležni kažu da je vrh plavnog talasa prošao i da se u narednom periodu očekuje smirivanje situacije.

Vanredna situacija se proglašava zbog hidrometeorološke situacije na teritoriji opštine Kučevo i u cilju sprovođenja preventivnih i operativnih mera zaštite od poplava.

Na snazi je obustava saobraćaja zbog izlivanja reke Pek, saopštili su Putevi Srbije danas u 11:24 časova.

Obustava saobraćaja je od Kučeva prema mestu Debeli Lug, između Brodice i Blagojevog Kamena.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

9 Komentari

  1. a šupljoglavci šetaju damom i razmatraju situaciju…mudruju kao da igraju šaha, ptolupane praznoglave tikve…deset godina se nisu dozvali pameti, ali su za to vreme sebi napunili džepove, i tu su bili veoma maštoviti. a para za sanaciju korita nema…jer božemoj budžetom je predviđeno da se te pare godinama dele i slivaju u njihove džepove kroz fudbal, folklor i kojekakve druge frulaše iz zvižda kojima se živo fućka što je narod opet u blatu i vodi…preselo im dabogda sve što su pokrali od naroda

  2. Voda je potopila fabriku vode Rosa, Koka Kola ako tuzi opstinu za necinjenje i neznanje pisi propast na vidiku. Znali su za poplavni talas iz Majdanpeka da stiže, sedeli su u hotelu i čekali da se vrati uzvodno.
    Koka kolina fabrika vode je poplabljena, to so u Kucevu ima

  3. Na udaru vodene stihije u državi koja je prepuštena stihiji našlo se i domaćinstvo Nulutoca člana opstinskog veća i najbližeg doglavnika Ivana Nejakog beu glave
    Pa ni sebe nisi u stanju da sacuvaju da ne govorimo o običnom narodu i fabrici vode.

  4. Šta napravi Aca Karatista od naše opštine, nećemo moći godinama da se oporavimo. Nisu ni oni pre njega puno bolji sve su to šupljoglave glave radikalsko socijalističke

  5. Ove nesrecnike koje su namestili da budu vlast u Kucevu i da isporucuju harac u Beograd jutros je i predsednik pominjao. Naravno u negativnom smislu, dozvolili su da Koka Kolina fabrika vode bude potopljena. Blato i kaljuga je sada u fabrici vode. Sanitarna ispravnost vode je sada pod znakom pitanja. Hotelski orkestar se rastimovao, Ivan Nejaki pobegao kod neke svoje medicinske sestre, nema vremena za podavljeni narod i potopljeni fabriku.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker