Pogledajte deo Lanetovog gostovanja kod Kesića koji nije bio na TV-u (VIDEO)

Novogodišnja emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ emitovana je pre dva dana, ali ne prestaje da diže buku – posebno onim delovima koje gledaoci nisu mogli da vide na TV-u.

Foto: Screenshot Twitter

Ekipa emisije je juče na Twitteru objavila delove koji su isečeni i nisu stali u finalnu epizodu zbog, kako kažu, minutaže. Naime, dogovoreno je da praznična epizoda traje 60 minuta, a oni su snimili 85 minuta materijala. Nažalost, upravo u onih odbačenih 25 minuta se našao verovatno najbolji deo sa Lanetom Gutovićem.

Poznati glumac je bio jedan od analitičara koje je Kesić ugostio u „Zlatnoj šolji“, a budući da Lane nije samo poznat kao sjajna glumac, već i kao čovek koji se ne boji da iskritikuje ono što ne valja – i to čini na genijalan način – u startu je bilo jasno da će njegovo viđenje 2018. godine biti više nego zabavno. I tako je i bilo, ali baš onih najboljih minut i po nije uspelo da stane u emisiju. Srećom, klip je objavljen na mrežama.

Kesić je pitao Gutovića šta ga je u 2018. godini najviše osvojilo „nekim užasom, jezivošću i stravom“, na šta je glumac imao spreman odgovor.

„Pa, ove demonstracije, a sad ću da vam kažem i zbog čega. Ja sam ribolovac i znam kako se love crvi kojima se peca. To je neki crv koji je dugačak metar i po ili dva, ne mogu tako precizno da izmerim to kao što umeju ovi… Taj crv se lovi na sledeći način: on je u nekoj rupi i on se namami da izađe samo jednim delom. Onda se zategne ta omča oko njegovog vrata, a crv to oseti i pobegne dole u rupu, a riblovac ga lagano izlači, sistematično dok ga ne izvuče celog. Ove demonstracije su namakle omču ovom sistemu razmišljanja i oni su pobegli dole. Ukoliko budu uporni, ceo crv će izaći“, poručio je Gutović na oduševljenje publike.

(noizz.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker