HOROR U ITALIJI: Diler iz Gane izmasakrirao Srbina iz okoline Kučeva nasred Vićence!

Diler droge M. H. (19), inače ganski državljanin, uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je iskasapio nožem i opljačkao Srbina!

Foto: Polizia di Stato

Srbin, čiji identitet za sada italijanske vlasti nisu otkrile, kako nezvanično saznajemo je iz okoline Kučeva, i on je, inače, bio čest klijent mladog dilera i od njega je u trenutku napada kupovao narkotike!

Kako saznajemo, incident, a zatim i hapšenje dogodilo se 26. oktobra u ranim jutarnjim satima u italijanskom gradu Vićenca. Posle hapšenja diler tinejdžer je proteran iz Italije.

– Diler je u sredu ujutru napao nožem svog redovnog korisnika droge u pokušaju da mu otme novac koji je Srbin imao kod sebe posle kupovine narkotika. Srbin i diler iz Gane zakazali su sastanak u zoru oko 5:30 sati na uglu ulica Viale Rataci i Viale San Lazaro. Kupovina je zakazana u pustom kraju grada. Kada je diler dao Srbinu paketić droge, izvukao je nož i tražio od žrtve 40 evra kojih je imao. Prvo mu je diler pretio, ali Srbin nije popuštao, pa je došlo do tuče – navode italijanski mediji.

– Srbin je zadobio posekotine po licu i telu. Izgubio je dosta krvi, zbog čega je hitno hospitalizovan. Narađeno mu je petnaestodnevno lečenje u bolnici u centru grada. Policija je u roku od sat vremena identifikovala i pronašla mladića iz Gane. Tereti se za nanošenje teških povreda, a zatim je dekretom proteran iz Italije – pišu italijanski mediji.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker