POVREĐENE DVE OSOBE: Vučićev kum „mercedes meklarenom“ se zakucao u ogradu i „opel korsu“ (FOTO)

Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća „Elektromreža Srbije“ i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, a tom prilikom su povređene dve osobe.

Foto: Nova.rs/Vesna Lalić/Ilustracija

Naime, Petrović je upravljao vozilom marke „mercedes meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.

Prema saznajima Nova.rs, dve ženske osobe su povređene i one su prevezene u Urgentni centar.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prema nezvaničnim informacijama, kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića ulazio je iz sporedne ulice u Užičku i tom prilikom nije propustio „opel korsu“, kada je došlo do sudara.

Ekipa portala Nova.rs je nakon dolaska na lice mesta zatekla vozilo AMSS-a, kao i vozilo JKP Parking servis, te dva policijska automobila. Nikola Petrović je sve vreme bio u policijskom vozilu, što je zabeležio fotoreporter.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sa „meklarena“ su skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

Nakoliko muškaraca je sve vreme stajalo pored ekipe novinara, praktično su ih okružili. Iako su prisutni novinari pokušali od njih da saznaju zbog čega stoje tik uz njih, oni nisu želeli da odgovore.

Pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od novinara tražio da mu kažu kako su za ovu saobraćajnu nesreću saznali, i „šta oni rade tu“.

Iz MUP-a su za Nova.rs potvrdili da je došlo do saobraćajne nesreće, kao i da su povređena dva lica, ali nisu otkrivali identitet učesnika ove saobraćajne nezgode.

(Tpknews.com/Nova.rs)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker