“LOPUŽO, KU**O RASPALA”: Velja Ilić upao kod izvršitelja i napravio haos (VIDEO)

Velimir Ilić, lider Nove Srbije i bivši ministar upao je u kancelariju jednog od izvšitelja i pravio haos – vikao je, vređao ih i pretio im da će da im izvede narod na ulice.

Screenshot youtube

Na snimku koji kruži na društvenim mrežama vidi se Velja Ilić kako urla na zaposlene u kancelariji jednog od javnih izvšitelja, jer mu je, kako kaže, stigao dopis o izvršenju, za dug koji, tvrdi, ne postoji. Na snimku se čuje kako im preti, ali i kako za izvesnu žensku osobu kaže da je „ku*va raspadnuta“…..

Iz Nove Srbije međutim saopštavaju nešto drugačije, iako im snimak ne ide u prilog saopštenju.

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, privatno i Nova Srbija, kao stranka, izloženi su stalnim pritiscima vlasti preko javnih izvršitelja kao i mnogi građani Srbije. Vrlo često građani nisu u prilici da saznaju za šta im se skida novac koji je upetostručen u odnosu na osnovni dug. Građani nemaju kome da se žale, jer su rešenja izvršna. Takav slučaj imao je i predsednik Nove Srbije koji je u kancelariji jednog izvršitelja u Čačku pokušao da se raspita za kakav dug mu je stiglo rešenje o izvršenju.

Кada je ušao u kancelariju izvršitelja, izvršitelj je izašao, a devojka koja je radila kao njegova službenica je predsedniku Nove Srbije rekla da ga ne poznaje, da ne može da mu da nikakve podatke i da mora da napusti kancelariju.

Ona nije dužna da zna ko je Velimir Ilić, ali jeste dužna da mu kao svakom građaninu da informaciju koju je zatražio. Umesto da radi svoj posao, ona je još i provocirala predsednika Nove Srbije i isterala ga napolje iz kancelarije, umesto da ga ljubazno obavesti o čemu se radi. Velimir Ilić je mirno izašao iz kancelarije.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker