SRBIJA BRALE: Osumnjičeni za ubistvo vozača autobusa u Požarevcu, slobodno šeta gradom

Mnogobrojne stanovnike Velikog Gradišta zgrozila je činjenica, da čovek osumnjičen za ubistvo, umesto da je u pritvoru, slobodno šeta gradom.

Foto: Facebook

Vozač autobusa Zoran Miladinović je nakon verbalnog, a potom i fizičkog napada 24. novembra od strane advokata Dobrice Milovanovića Pende (56) iz Velikog Gradišta, doživeo infarkt.

On je kolima Hitne pomoći prebačen sa stanice u bolnicu, bez svesti i znakova života, a brzom intervencijom lekara izvršena je reanimacija.

Nakon incidenta, vozač Zoran Miladinović je bio na aparatima u komi. Lekari na Koronarnom odeljenju Opšte bolnice u Požarevcu, gde je u sredu 11. decembra u 5:00 časova ujutru preminuo, punih šesnaest dana su se borili za njegov život.

U zvaničnom obaveštenju MUP-a, navedeno je da je policija iste večeri pronašla i uhapsila advokata Dobricu Milovanovića (56) iz Velikog Gradišta za koga se osnovano sumnja da je u nedelju oko 13:00 časova, gde je čekao sina koji se autobusom vraćao iz Beograda na autobuskoj stanici u Požarevcu, nakon verbalne rasprave oko navodno izgubljenog prtljaga svog sina, koji je kasnije pronađen u autobusu, fizički napao Zorana Miladinovića (55) vozača autobusa, a potom pobegao.

Zoran Miladinović/Foto: Screenshot Facebook

U utorak 26. novembra je advokatu Dobrici Milovanoviću određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke. Inače, on se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

Međutim, kako je za “TPKNEWS” ispričao izvor iz policije, Dobrica Milovanović je nakon 48-osmočasovnog pritvora, u utorak 26. novembra izveden pred tužilaštvo gde mu je određen pritvor do 30 dana. U sredu, je već bio pušten iz pritvora kući.

Sve ovo su nam potvrdili i mnogobrojni stanovnici Velikog Gradišta, koji su videli advokata Dobricu Milovanovića Pendu, da se slobodno šeta gradom.

Ukoliko obdukcija tela vozača pokaže da je fizički napad direktno uticao na njegovu smrt, moguća je prekvalifikacija u teži oblik krivičnog dela, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker