RADIĆE METLA: U petak, lete glave lokalnih šerifa iz SNS!

Čistka u SNS-u se polako privodi kraju, a u petak će biti otvorene sve karte. Lokalnim funkcionerima koji imaju loše rezultate je odzvonilo.

Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora bliskih vrhu naprednjaka, sednica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke biće najverovatnije održana u petak i tada će biti doneta odluka koji će lokalni šerifi leteti sa funkcija, a koji i iz same stranke.

Darko Glišić, predsednik IO SNS-a, prethodna dva meseca je analizirao rad na lokalu, pojedini funkcioneri već su izbačeni iz SNS-a, a drugima je data preporuka da odstupe sa javnih funkcija.

Iako lokalni funkcioneri svoje smene pokušavaju da prikažu kao napuštanje stranke, sa stranačkih funkcija već su smenjeni Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar, Radisav Čučulanović iz Kladova, Zoran Jozić, predsednik opštine Blace, Perica Videkanjić, predsednik opštine Kula, i s čela Merošine je smenjena Sanja Stajić, koja je još pre 15 dana izbačena iz SNS-a.

Sve ove smene i isključenja traju već nedeljama, ali iz SNS-a niko ne želi da izlazi sa imenima, a lokalni funkcioneri to koriste kako bi izbacivanje iz stranke predstavili kao napuštanje stranke.

Kako saznajemo, pored dosadašnjih smena i izbacivanja, na razmatranju su još desetak lokalnih odbora. Ko će još da dobije šut kartu znaćemo verovatno nakon sednice Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koja bi trebala da bude održan u petak.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker