UBISTVO KOD GOLUPCA: Ubio nedužnog čoveka hicem iz pištolja (FOTO)

Posle ubistva, Jović otišao u Kučevu kako bi ubio muža svoje ljubavnice, ali ga je ona, u otimanju oko oružja, pogodila u stomak.

Ubijeni Dejan Jovanović

U noći između 21. i 22. novembra, Zoran Jović (41) iz Miljevića ubio je hicem iz pištolja Dejana Jovanovića (46) iz Mrčkovca kod Golupca, jer ovaj nije hteo da ga vozi u Kučevu kako bi ubio supruga svoje ljubavnice L.M. Oni su se nalazili u autu ubijenog, marke “tojota cecilija”, koju je ubijeni vozio. Posle ubistva, Jović ga je premestio na mesto suvozača, a onda odvezao do deponije u selo Srpce i tu bacio telo.

Brat pokazuje mesto na deponiji preko puta seoskog groblja gde je njegob brat bačen

Posle ubistva, Jović je otišao u Radenku, tražeći ljubavnicu, a onda u njenu drugu kuću u Kučevu. Ona se tada otimala s njim oko pištolja, koji je opalio i pogodio Jovića u stomak. On je prebačen u požarevačku bolnicu sa ranom u stomaku, operisan je i u stabilnom je stanju, pod policijskom stražom. Roditelji ubijenog Dejana u šoku su zbog tragedije, u kojoj je njihov sin stradao nedužan.

Otac Ljubiša i majka Milada

“Oni su se našli u kafani u susednom selu, Klenju gde je redovno išao na piće, pa je Zoran zamolio Dejana da ga vozi u Kučevo, što je ovaj i učinio. Međutim, usput je saznao zašto Zoran hoće u Kučevo, pa je odbio da ga vozi, zbog čega ga je ovaj ubio”, kazao je Dejanov otac Ljubiša (72). Za Zorana ima samo najgore reči, jer je ovaj već robijao 12 godina u Makedoniji zbog ubistva policajca, a posle i tri godine jer je u svom rodnom selu Miljeviću zapalio kuću o kojoj je brinuo njegov otac.

Neutešna porodica-majka Milada, otac Ljubiša, brat Nenad, ćerka Aleksandra i supruga Marija

“Izašao je iz zatvora pre dva meseca. Moj Dejan se sa njim nije ni družio, slučajno su se sreli u kafani. Da posle Zoran nije policiji rekao gde je bacio telo, ne bismo znali gde nam je sin”, rekao je Ljubiša. Osim njega, za Dejanom tuguju njegova majka Milada, brat Nenad, supruga Marija i ćerka Aleksandra. Neutešna Dejanova majka, kroz suze kaže da su za 24. decembar spremali proslavu punolestva unuki Aleksandri, ali će se ta proslava otkazati, jer će u nedelju da organizuju sahranu mlađeg sina. – Moj Dejan ovih dana bio je veoma srećan jer je pripremao proslavu punolestva svoje ljubimice – jedinice, ćerki Aleksandri. Za tu priliku kupio joj dve haljine, kako bi bila najlepša devojka na svojoj proslavi. Sve je to sada otkazano – kršeći ruke priča neutešna majka i jecajući dodaje da je njena unuka veoma teško podnela vest o smrti svog oca, koga je neizmerno volela. – Kada nam je policija saopštila da je moj Dejan stradao na pravdi Boga, Aleksandra nije mogla da se smiri. Svo vreme je vrištala i ridala. Srećom, sa policajcima došla je i doktorka koja joj je dala inekciju za smirenje, te se nekako umirila -.

Groblje u Srpcu

Pokojni Dejan bio je omiljen u selu. Radio je u “Komercijalno banci”i u SDK, a pre nekoliko godina se penzionisao kao vojni invalid, jer mu je na ratištu u Hrvatskoj stradalo oko. U toku borbe jedan geler pogodio ga je u oko, teško ga oštetivši. Stradalo mu je očno dno pa je komisija procenila da ne može više da radi posao administrativnog radnika i dodelila mu invalidsku penziju.

Kuća ubijenog Dejana

Pošto se njegov ubica oporavi od povreda, biće predat Višem javnom tužilaštvu u Požarecu, koje će sprovesti istragu i kvalifikovati krivično delo. Najverovatnije će Zoran biti terećen za teško ubistvo, za koje sleduje do 40 godina zatvora.

DVOSTRUKA ROBIJA

O Zoranu Joviću niko nema reči hvale. Kažu da je iz Miljevića, ali da stanuje u Zeleniku. Mnogi ga i ne poznaju, jer je veći deo života proveo po zatvorima. “Sin mi preživao ratište, a nastradao je od pokvarenog čoveka, ni kriv, ni dužan”, rekao je Dejanov otac Ljubiša.

PRITVORENA I LJUBAVNICA

Ubičina ljubavnica pritvorena je dok se ne utvrdi kako je došlo do njegovog ranjavanja. Ako se utvrdi da da do njegovog ranjavanja nije došlo u nužnoj samoodbrani, onda će i protiv nje biti podnešena krivičnaprijava zbog pokušaja ubistva.

NETAČNA VEST

Austrijski mediji, što su preneli i neki domaći, pisali su da je do ubistva zbog poremećenih emotivnih odnosa, koji se odvijao u trouglu. To nije tačno jer ubijeni nije bio u toj priči, već je samo hteo da ubicu odveze na njegovo željeno odredište, jer ga je ovaj na to ubedio. Kada je saznao njegove namere da ubije muža svoje ljubavnice, on je odbio da ga vozi, što je platio glavom. Trougao je postojao, između ubice, svoje ljubavnice i njenog muža, alu u tom troglu ubijeni Dejan na nikakav način nije učestvpvao.

TPKNEWS/M-Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker