NEČUVENO: Bahati vladini službenici u Požarevcu (FOTO)

U četvrtak u 10 časova članovi kabineta ministarke bez portfelja, Slavice Đukić Dejanović u kancelariji načelnika Braničevskog upravnog okruga Aleksandra Đokića, održali su konferenciju za novinare gde su prezentovali državnu strategiju u borbi za povećanje nataliteta. I to je u redu.

Vladin audi na trotoaru

Ono što nije u redu je njihovo ponašanja pre dolaska na konferenciju. Naime, oni su došli vladinim službenim automobilom Audi“A-6“, registracijskih tablica BG-032-AF, i parkirali se na trotoaru staze gradskog parka, tik pri ulazu u gradsko zdanje, što je strogo zabranjeno.

Ovo nepropisno i bahato parkiranje neko je snimio i postavio na fejsbuk stranici „Požarevac na fejsbuku, što je izazvalo lavinu izuzetno negativnih komentara. Međutim, tu fotografiju na „fejsu“ putem svog mobilnog telefona video je i radnik obezbeđenja same zgrade „Načelstva“, Dmitar Kostić koji je pronašao vozača i naredio mu da nepropisno parkirano vozilo skloni odatle.

Radnik obezbeđenja Dmitar kostić

– To mesto gde se Audi parkirao nije pokriveno kamerma i ja nisam mogao da ga vidim. Video sam da je tu parkiran preko mobilnog, krstareći po fejsbuku. Kada sam ga ugledao, nisam mogao da verujem šta vidim, jer, od kada radim ovaj posao nikada nisam video da se tu neko parkira. Odmah sam se dao u potragu za vozačem. Ubrzo sam ga pronašao i rekao mu da tu ne može da se parkira, jer je zabranjeno. On me je bez pogovora poslušao, seo u auto i odvezao ga na neko drugo mesto – priča ovaj savesni radnik gradskog obezbeđenja.

Jelena Nikić na pomenutoj fejsbuk stranici napisala je: „Videla sam baš kada su se parkirali. Izašle su dve gospodje, plavuše, vozač im je pomogao da obuku svoje sakoe i uputio ka ulazu“.

Vladini činovnici

Prema ovom komentaru vidi se da su vladine službenice bile svesne gde su se parkirali i da nisu opomenule vozača da tu ne treba da se parkira, već su bez reči otišle ka svom odredištu, kaže Zoran S.

Prema priči jednog starijeg požarevljanina možda su se tu parkirali po inerciji, jer je ranije do 2. 000 godine bila praksa da se automobili vladinih i drugih funkcionera, mahom stranačkih iz SPS-a i JUL-a tu, i na taj način parkiraju.

TPKNEWS/M.Veljković

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Znaci radnik obezbedjenja za vreme radnog vremena visi na face…tako je to kad si tatin sin a tata sendvicar….

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker