JEZIVA TRAGEDIJA U BEČU: Mortuz pijan mladić iz Srbije BMW-om se zakucao u ogradu tramvajske stanice i poginuo

Vozač automobila “BMW”, državljanin Srbije, izgubio je kontrolu nad vozilom u petak uveče u bečkoj četvrti Landštrase i zakucao se u ogradu tramvajske stanice.

Foto: LPD Wien

Kako je saopštila bečka policija, 26-godišnji mladić nije preživeo nesreću, dok njegova 28-godišnja saputnica je teško povređena. Srbin je imao 1,2 promila alkohola u krvi. Drugi muškarac Austrijanac, vlasnik automobila izašao je neposredno pre nesreće zbog divljačke vožnje 26-godišnjeg Srbina.

Vlasnik vozila je naveo da je njegov prijatelj, mladić iz Srbije, vozio neoprezno i ponekad prebrzo, zbog čega je neposredno pre nesreće napustio vozilo kada se Srbin zaustavio na crvenom svetlu na semaforu.

Na Vildgansplacu, 26-godišnnji Srbin je izgubio kontrolu nad automobilom i zakucao se u ogradu tramvajske stanice. Takođe, policija je kontrolom utvrdila da mladi Srbin nije imao važeću vozačku dozvolu.

Stručna spasilačka služba Beča pružila je hitnu medicinsku pomoć vozaču i još jednoj osobi koja se nalazila u automobilu. Nažalost, 26-godišnji Srbin je preminuo od zadobijenih povreda nekoliko sati kasnije.

(Tpknews.com/Viena.at)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker