GO SSP POŽAREVAC: Sraman pokušaj širenja mržnje i izmišljotina zarad ličnih interesa

Zbog pokušaja širenja mržnje prema političkim neistomišljenicima i podmetanje od strane narodnog poslanika Veroljuba Arsića objavljenog u medijima, Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu izdaje sledeće saopštenje:

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu, kako se navodi u saopštenju ove političke opcije, najoštrije osuđuje insinuacije i podmetanja narodnog poslanika vladajućeg režima Veroljuba Arsića povodom oštećenja vozila zamenice direktora JKP Komunalne službe Požarevac Vesne Todorović od strane dvojice maloletnika iz Požarevca.

– Naime, u svom poznatom maniru Veroljub Arsić je pokušao da dovede u vezu pokušaj krađe i oštećenje automobila Vesne Todorović zamenice direktora JKP Komunalne službe Požarevac od strane dva maloletna lica, s navodnom fašističkom ideologijom koju zagovaraju Dragan Đilas predsednik Stranke slobode i pravde i Boško Obradović predsednik Srpskog pokreta Dveri.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu smatra da je ovo jeftin pokušaj Veroljuba Arsića da izmišljotinama skrene pažnju na sebe u Požarevcu, gde je već zaboravljen. Povezivanje Dragana Đilasa i Boška Obradovića sa pokušajem krađe i štetom koju su pričinila maloletna lica samo dokazuje dokle je sve Arsić spreman da ide zarad svojih interesa. Širenje mržnje prema političkim neistomišljenicima i podmetanje su politički modus operandi Veroljuba Arsića, a to je nažalost i sve što su građani Požarevca imali od sada već 20 godina njegovog poslaničkog mandata.

U ovim teškim vremenima ugroženosti zdravlja naših sugrađana usled pandemije virusa COVID-19 i povećanih političkih tenzija, posao narodnog poslanika nije da širi mržnju i seje izmišljotine, već da poziva na solidarnost naročito na lokalnom nivodu i da smiruje strasti. Upravo zato se Stranka slobode i pravde ovom prilikom neće baviti likom i delom Veroljuba Arsića ali će i ubuduće uvek reagovati na neistine i podmetanja svih vrsta ma od koga dolazila.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu izražava žaljenje zbog slučaja koji se dogodio i štete koja je pričinjena gospođi Vesni Todorović i ovom prilikom pohvaljuje PU Požarevac, čijim su efikasnim radom otkrivena maloletna lica za koje se sumnja da su izvršila navedeno krivično delo i time otklonila svaka sumnja u bilo čije političke motive – , navodi se u saopštenju GO SSP Požarevac.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker