PONIŠTEN TENDER: Arriva otkazuje blokadu saobraćaja u Beogradu

Bura oko javne nabavke za izbor prevoznika po modelu javno – privatnog partnerstva u narednih 15 godina na teritoriji Požarevca, dobila svoj konačni epilog.

Kompanija Arriva Litas obaveštava građane i javnost da otkazuje blokadu saobraćaja u Beogradu, koja je bila najavljena za 08. Oktobar, pošto je republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u potpunosti prihvatila zahtev za zaštitu prava ponuđača kompanije Arriva i u celini poništila otvoreni postupak javne nabavke usluga-poveravanje komunalne delatnosti gradskog i prigradskog prevoza za teritoriji grada Požarevca.

„Zahvaljujemo se ovom prilikom Predsedniku Saveza Samostalnih Sindikata Srbije, Kabinetu Predsednika Republike, kao i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na odzivu kao i medijima i sugrađanima na iskrenoj podršci“, ističe Dušan Krstić, direktor saobraćaja u ovoj kompaniji.

Kompanija Ariva protestovala je zbog toga što je, kako su navodili, tender u Požarevcu bio kreiran samo za jednog ponuđača (Duga Petlovača), koji jedini u Republici Srbiji poseduje 25 vozila sa pogonom na komprimovani prirodni, tečni gas, a mlađih od devet godina.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker