SRAMNA PRESUDA SUDA U VELIKOM GRADIŠTU: Deda pedofil iz Golupca, pipkao svoje unuke, dobio nanogicu!

Radiša Miletić (64) iz Golupca, koji je prošle godine uhapšen zbog napastvovanja svojih unuka A. M. (6) i N. M. (5), kao i još jedne devojčice, pravosnažno je osuđen na samo 12 meseci kućnog zatvora.

Hapšenje Radiše Miletića (64) iz Golupca izazvalo je prošle godine u avgustu šok i nevericu u požarevačkom kraju kad je optužen da je počinio nedozvoljene polne radnje nad svojim maloletnim unukama, kao i još jednom devojčicom.

Njega je policiji prijavila rođena ćerka, odnosno majka napastvovanih devojčica Dragana Milošević, optužujući ga da je unukama pokazivao polni organ i terao ih da ga oralno zadovoljavaju na tavanu porodične kuće.

Osnovni sud u Velikom Gradištu vodio je dva postupka protiv Miletića, koji su naposletku pravosnažno okončani jedinstvenom kaznom od godinu dana kućnog zatvora s nanogicom.

Dragana Milošević kazala je za Kurir da nije zadovoljna presudom, jer smatra da je neophodna veća kazna za njenog oca.

– Svuda se priča da se borimo protiv pedofilije, a mog oca su osudili na godinu dana kućnog zatvora. Presuda je prekjuče postala pravosnažna i nemam pravo žalbe na nju. Ipak, neću odustati i teraću dalje ovu priču – kaže kivna Miloševićeva.

Ona navodi da su njene ćerkice tokom suđenja veštačene.

– Sud i moj otac su tražili dodatno veštačenje u Kragujevcu koje bi trajalo nekoliko dana, ali ja sam to odbila. Deca su deset puta ponovila šta se dogodilo, nisam htela da ih maltretiram više – ispričala je Dragana Milošević.

Presudi koja je izrečena u Osnovnom sudu u Velikom Gradištu prisustvovali su i njeni majka i brat, s kojima nije u kontaktu.

– Oni su se smejali i bili su srećni kad su izašli iz sudnice. Tokom suđenja je moj otac pričao razne stvari o meni, kako tražim kuću, kako sam alkoholičarka i ku.va. Najmanje je pričao o tome šta je mojoj deci uradio – tvrdi Miloševićeva.

INCIDENT U SUDNICI

Dragana Milošević nije prisustvovala izricanju presude jer je tokom postupka izbačena sa suđenja.

– Izbacili su me kad sam pljunula oca. Rekla sam mu da me pogleda u oči, on nije hteo, pa sam ga u besu pljunula. On mi je rekao: „Marš, džukelo“, a sudija me je udaljio – rekla je Miloševićeva.

TPKNEWS/Kurir/J. Rafailović/J. Ivić

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker