DEKOR-ONIZACIJA POŽAREVCA: “Nije zlato sve što sija” na čelu sa šerifom Meklaudom, novopečenim doktorom i Master ložačem

Dekor-onizaciju Požarevca, ili da to stručnije nazovemo kolonizacijom pojedinih ljudi povezanih sa moćnicima grada Čikaga na čelu sa Master ložačem parnih kotlova, koji je kao predsednik komisije za NVO omogućio da se na lakši i brži način dođe do velikog plena, naravno uz obaveznu proviziju od 30%.

Novopečeni doktor Bane Dmitrović i mlada razvedena doktorka/Foto: Screenshot Facebook

S obzirom da političari novac nisu zaradili, već su ga ubrali iz budžeta (porezi građana koji rade kao crnci). Jedan od takvih najboljih primera je upravo današnji događaj u Osnovnoj školi “Kralj Akeksandar” u gradu Čikagu-Požarevcu na čelu sa šerifom Meklaudom S. P. i ložačem parnih kotlova (ministar za ne kulturu) D. K. i poznatim sportskim radnikom, Banetom Dmitrovićem koji je otac petoro dece i koji je rešio da izvrši prekvalifikaciju od sportskog radnika do doktora.

Baveći se dekoronizacijom (dezinsekcijom i dezinfekcijom) i to sa mladom razvedenom dr D. P. uz pomoć toplomera, merača šećera, stetoskopa… i to sve u školskoj maloj sali pred školskom decom koja moraju htela ili ne htela da nose štetne maske. Za “dekoronizaciju” ovi stručnjaci na čelu sa novopečenim doktorom priznatim u sportu, kako u gradu Čikago, tako i u Barajevu, a od sada i u medicini.

Najgore od svega je, da “novopečeni” doktori ne stide se pravih doktora koji mesecima nisu skidali skafandere ginući po raznim Kovid bolnicama širom Srbije. Honorara se ne stide, a i zašto bi kad će ionako ići od vrata do vrata u predizbornoj kampanji, baš kao i šerif Meklaud u Zaječaru. To mora da se plati novcima iz budžeta, sigurno ne iz svog džepa, a i posle izbora očekuje se fotelja.

Dobiti projekat kao lojalan član partije nije teško uopšte. Cifre za zeca u džaku, to jest prodavanje magle građanima grada Čikaga-Požarevca košta po projektu u proseku 400.000,00 dininara. Tri projekta koji je dobio naš novopečeni doktor-dekoronizator vrede 1.200.000,00 dinara (10.000 evra). Lakše je da za vreme kampanje otrčis jedan maraton, nego da treniraš decu i da naplaćuješ po detetu 2.000,00 dinara (mala je to suma).

I kao što reče Cezar: “I ovo će proći”, ali bruka, sramota i prljav obraz trajaće do veka!!! Nije zlato sve što sija!!!

(Tpknews.com/M. Joneker)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker