TPKNEWS SAZNAJE: Prvi čovek Velikog Gradišta podnosi ostavku!?

Prvi čovek i lider naprednjaka u Velikom Gradištu Dragan Milić, u narednim danima podneće ostavku na mestu predsednika opštine.

Dragan Milić

Kako “TPKNEWS” saznaje, iz dobro obaveštenih izvora, u toku nedelje na adresu opštine stići će dopis iz Beograda u kome će se zahtevati da aktuelni predsednik opštine podnese ostavku i da u ime budućnosti SNS-a u Gradištu, ponese deo sopstvene odgovornosti.

Međutim, kako saznajemo, osnovni razlog zbog kojeg će se zahtevati Milićeva ostavka je pritisak javnosti, što i ne čudi ako se ima u vidu da su pojedini članovi SNS-a upravo u Miliću videli krivca za loše stanja u kome se nalazi opština Veliko Gradište.

Kako je portal “TPKNEWS” pre nedelju dana pisao, opština Veliko Gradište nalazi se pred ozbiljnim finansijskim problemima i preti joj kolaps i bankrot, jer je zbog niza pogrešnih i neadekvatnih promena koje su zajedno sa kriminalom, korupcijom i nenamenskim trošenjem novčanih sredstava iz budžeta opšine, ostavilo trajno negativan uticaj na ekonomske performanse i stanje javnih finansija, javnih preduzeća, institucija i ustanova.

Verovatno da je ovo okidač za dopis koji terba da stigne iz Beograda, a u kome kao što smo već naveli, zahtevaće se da aktuelni predsednik opštine Velikog Gradišta Dragan Milić, podnese ostavku.

Ova vest nije u potpunosti tačna, i služi kao prvo aprilska šala, koji je proglašen za dan humora.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker