STIGAO FLIXBUS: Jeftin autobuski prevoz stiže u Velikom Gradištu i Požarevcu

Nemačka startap kompanija „FlixBus“, koja nudi jeftin autobuski prevoz, stigla je na tržište Srbije zahvaljujući saradnji sa kompanijom „Fudeks“, čije su međunarodne autobuske linije početkom ove nedelje uvrštene u zelenu mrežu 25 zemalja.

Putnicima u Beograda, Velikom Gradištu, Negotinu, Svilajnacu, Novom Sadu i Požarevacu od sada će biti na raspolaganju više od 200.000 dnevnih veza za 1.200 destinacija u 24 evropske zemlje.

– U našem prvom koraku prema Srbiji oslonili smo se na dvadesetjednogodišnje iskustvo našeg regonalnog partnera, preduzeća Fudeks, koje ispunjava visoke kriterijume i standarde kvaliteta autobusa i udovoljava FlixBus sigurnosnim zahtevima. Iako u početku još uvek nećemo ponuditi potpunu uslugu prema našim standardima, putnici će ipak profitirati od široke mreže linija koje su im postale dostupne, od kvalitetnih autobusa i online kupovine karata po atraktivnim cenama širom zelene mreže” objasnio je Darko Jus, direktor FlixBus CEE regije.

Kako piše portal E-Kapija sve informacije o dostupnim destinacijama, frekvenciji putovanja i cenama mogu se naći na internet stranici FlixBusa.

Do karata se može doći preko sajta i mobilne aplikacije, a uskoro će biti objavljen i spisak svih prodajnih mesta u Srbiji.

Pored ostvarene početne saradnje s regionalnim partnerom, u Beogradu je otvorena i kancelarija FlixBusa, koja trenutno zapošljava 4 stalna radnika.

TPKNEWS/E-Kapija

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker