PISMA PODRŠKE: “Žene koje odbiju se*s sa gej ‘Žderačicama’ iz Kostolca, dobijaju momentalni otkaz!?”

Poštovani čitaoci TPKNEWSA, povodom istinitih tekstova koje smo objavljivali na našem portalu u vezi predsednika privremenog organa gradske opštine Kostolac a u vezi sa njenim grehovima i malverzacijama, dobili smo sijaset pisama podrške meštana ove gradske opštine, od kojih se jedno posebno ističe a čiji tekst prenosimo u celosti:

Milena Cerovšek i njena ljubavnica Slađana Petrušic Ex Gutić/Foto: Privatna arhiva

“Postovani, želim da vam čestitam na realnom i objektivnom izveštavanju, pogotovo o hrabrosti objavljivanja istine, pokvarenih i perverznih funkcionera kakva je Milena Cerovšek kojima, njoj sličnim nismo mi glasači ukazali poverenje za bilo šta, čak ni za čuvanje kokoši i ostale živine. Od njenog stupanja na bilo kakvu funkciju u gradskoj opštini Kostolac, među zaposlenima a posebno među ženskim polom vlada neviđen teror, mobing i strahovlada.

Sredinom jula meseca, Milena Cerovšek i njena ljubav Slađana Petrušic Ex Gutić, vršili su mobing na zaposleno žensko lice u opštini, primoravajući je na seksualne odnose ukoliko želi da ostane na svom radnom mestu. Nesrećna žena je trenutno na bolovanju i pod strahovitim pritiskom budući da je odbila poziv na ljubavni čin!

Inače, Milena Cerovšek je nakon tog događaja nastavila sa prožderavanjem svojih zaposlenih na način da je još jednoj ženskoj osobi, angažovanoj na privremenom radu u opštini, ponudila seksualne usluge u zamenu za produžetak ugovora. Kako se nezvanično saznaje, ljubavna ponuda se završila čupanjem za kosu i pretnjom otkazom nesrećnoj ženi od strane predsednice privremenog organa.

Na proslavi dana žena, 8. marta, polovina zaposlenih žena u opštini nije smela da dođe na proslavu zbog prisustva “Žderačice” Milene Cerovšek, jer, koga ona fiksira za seks, taj je nadrljao ako ne pristane. Vidno pod dejstvom alkohola, naručivala je folk hit “Top Top Topčina”, čiji je nastavak-ja sam prava momčina, pritom gestikulirajući na muški polni organ! Prisutni na proslavi su bili u čudu, osim njenog sekretara Slađane Petrušic Ex Gutić, sa kojom se nakon proslave uputila na parking podno gradskog groblja, i prepustila se njenim čarima…”, navodi naš čitalac u pismu podrške našem portalu.

Podsetimo, Slađana Petrušic Ex Gutić je zaposlena u gradskoj upravi grada Požarevca, a imenovana rešenjem za sekretara Skupštine/privremenog organa na osnovu kojeg prima naknadu od 40.000 dinara iako je zaposlena u gradskoj upravi Grada Požarevca, na mesto načelnika jednog odeljenja inspektorata, čija je gradska opština Kostolac sastavni deo.

Sve ovo je još jedan primer kršenja zakona i sukoba interesa koji traje već godinama ali “sekretar” ima devojku i zaštitnika u vidu Milene Topčine, pa joj za sada ne može niko ništa…

Inače, vlasnicima svih kafića i letnjih bašti u Požarevcu je “Sekretar” Slađa omiljeni lik jer za 100-200 evra letnje terase i bašte samo rastu po ulicama i trotoarima dok ona uživa u svojoj ljubavi…

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker