“MI SMO PORODICA”: Kako vas pljačka gradištanski Srpski pokret obnove

Ne prima samo Danica Drašković izmišljene naknade od po nekoliko hiljada evra mesečno. To radi i lokalni odbor Srpskog pokreta obnove u Velikom Gradištu, doduše cifre su malo manje.

Poznato je da naša dva doktora ucenjuju svoje pacijente da za njih glasaju, ali možda niste znali razlog. Naravno razlog je materijalna korist. Cilj je preći cenzus na izborima i biti u poziciji da budeš deo vlasti, a onda sledi ono glavno.

Da bi ih kupio i držao uz sebe da poslušno glasaju sve što treba, SNS im u opštini fiktivno zapošljava nekakve savetnike Predsednika opštine koji se mesečno iz budžeta plaćaju 30.000 dinara neto + doprinosi po čoveku. Ti ljudi ne rade ništa, na posao i ne dolaze, samo primaju platu, a novac daju kome već treba u SPO-u. Koliko ih tačno ima to niko ne zna pa ni mi nismo uspeli da saznamo.

Znamo da ih je najmanje dvoje pa ako uradite malo matematike videćete da vas SPO godišnje košta najmanje 1,2 miliona dinara, što je oko 5 miliona dinara u toku svakog mandata.

Napisao je jedan od njih „mi smo porodica“ i zaista na listi su čitave njihove porodice. Cela porodica Jovice Kostića a i Nemanje Ristića.

Naravno da ovi gore pomenuti prihodi moraju da ostanu u okviru porodice.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker