SAJAM TURIZMA: Ponuda gradištanske Turističke organizacije!

Podunavska opština Veliko Gradište i ove godine učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma, u hali četiri Beogradskog sajma

Najveća turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, 40. Međunarodni sajam turizma, održaće se od 22. do 25. februara.

Slogan ovogodišnjeg sajma „Odmor te čeka“ šalje jasnu poruku svim ljudima koji vole da putuju, da je sajam najbolja prilika da se bliže upoznaju sa ponudama različitih turističkih destinacija, kako iz zemlje tako i širom sveta, da uporede cene različitih agencija, avio kompanija, hotela, da se informišu šta je ono što će biti aktuelno ove godine, ili jednostavno da uplate po nižim cenama letovanja na već poznatim mestima. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma biće Grčka koja zahvaljujući svom geografskom položaju i prirodnim resursima predstavlja pravi izazov za turiste.

Srbija će svoje turističke potencijale predstaviti u hali 4. Akcenat će ove godine biti stavljen na velike mogućnosti koje Srbija pruža turistima. Prirodne lepote, odmor pokraj reka i jezera, sport, rekreacija i avantura samo su neki od šarenolike lepeze resursa koje se nude modernom turisti.

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište nastupiće i ove godine samostalno na sajmu turizma. Pripreme su u toku, a posetioci sajma imaće priliku da i ove godine na našem štandu uživaju u multimedijalnom obilasku destinacije kroz virtuelne šetnje. Štand će svojim dizajnom, na interesantan način, privući ljubitelje romantičnog odmora, a svakako će dominirati Srebrno jezero kao turističko mesto koje tokom turističke sezone privuče oko 700.000 posetioca, i svake godine ostvari preko 30.000 noćenja.

Glavni dan prezentacije gradištanske Turističke organizacije biće 23.februar, a turističku ponudu prezentovaće u saradnji sa Turističkom organizacijom Požarevca u velikoj konferencijskoj sali (hala 4 Beogradskog sajma) od 11,00 do 13,00 časova. Prezentacija turističkih potencijala dve opštine obuhvata široki spektar različitih ponuda koje će biti predstavljene kroz prezentaciju eminentnih sagovornika. Novi projekti koji će upotpuniti sveukupni doživljaj turista pre svega bazirani su na kulturu, sport i rekreaciju, tako da će na prezentaciji biti reči o završnoj fazi obnove Ramske tvrđave, izgradnji smeštajnih kapaciteta i avantura parka u Viminacijumu gde će se ove godine organizovati i samit arheologa, širokoj lepezi turističke ponude na Srebrnom jezeru, jubileju Požarevačkog mira, završnoj fazi na izgradnji sportske hale na Srebrnom jezeru koja će produžiti sezonu i omogućiti pripreme sportista (pre svega Teodosićevog košarkaškog kampa) i tokom jeseni i zime, jubileju Sila – Fest festivala i Ljubičevskim konjičkim igrama.

Druženje će se nastaviti prigodnim koktelom i posetom štandovima opština Požarevac i Veliko Gradište.

U okviru priprema za nastup na sajmu, rade se novi prospekti, turistički spotovi i različiti promotivni rekviziti koji će upotpuniti doživljaj. Izuzetan multimedijalni prateći program na štandu, posetiocima će doneti nezaboravno iskustvo, a turistima već dobro poznata ponuda opštine Veliko Gradište svakako će biti prezentovana na drugačiji, moderniji i interesantniji način.

(TOVG)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker