KAKO SNS KRIMINALCI UCENJUJU LJUDE: Zastrašivanje građana pred protest u Petrovcu na Mlavi! (VIDEO)

Protest protiv nasilja u Petrovcu na Mlavi okarakterisan je kao jedan od boljih protesta u Srbiji, ne po brojnosti, već po hrabrosti meštana koji su uprkos zastrašivanju lokalnih moćnika pobedili strah i izašli na ulice.

Foto: Promo/Ilustracija

Inače, protest bi bio znatno brojniji da pojedini pripadnici SNS-a nisu, prema rečima sagovornika Mileta Sove koji su zatražili da ostanu anonimni, zastrašivali građane Petrovca preteći im da ne smeju da prisustvuju skupu.

Kako tvrdi izvor Insajdera Mileta Sove, u ovome se najviše istakao Konstantin Ljubomorović Kosta, kao i Dejan Milošević zvani Gilipter. Čovek koji deli ime sa mladim ubicom iz Ribnikara, prema rečima zastrašenih meštana, takođe se istakao u pretnjama ljudima koji protestuju protiv nasilja.

S obzirom da ljudi u Istočnoj Srbiji koji se protive kriminalnoj vlasti SNS-a nikada nisu bili bolje povezani, ujedinjeni i odlučni, predstavnici vlasti ne biraju sredstva kojima se obračunavaju sa opozicijom.

,,Gilipter” je, kako kažu, izričito zabranio većini preduzetnika i ljudima zaposlenim u državnom sektoru da se pojave na skupu. Zaprećeno im je da će izgubiti posao, ostati bez dečijih dodataka, socijalne pomoći i slično. Svaka vlast ima svog Velju nevolju, a Petrovac na Mlavi po svemu sudeći ima više desetina giliptera koji seju strah među građanina.

– Nadamo se da neće ponovo biti pritisaka pred sledeći protest – poručuju organizatori.

Demonstranti su ovoga puta zapretili da će, ukoliko Gilipter ponovo bude maltretirao ljude odštampati njegovu sliku iza rešetaka uz poruku “Giliptere iza brave” i da će jedan od protestnih zahteva biti i hapšenje ove kontroverzne osobe.

U vreme kada je cela Srbija potrešena tragičnim događajima i protestuje protiv nasilja, pretnje ove vrste upućene građanima predstavljaju otelotvorenje nasilja i kriminala protiv čega se ovi protesti i organizuju.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker