SILOVANJE ZAKONA I PRAVA: Novo bajaćenje od strane opštinskih funkcionera u opštini Golubac

Izgleda da se u opštini Golubac u zadnjih deset meseci siluje zakon i pravo i uskraćuje se ustavom zagarantovano pravo da neko može da bude biran.

Naime kako smo dobili informacije od strane našeg dopisnika iz Golupca, jutros 15. oktobra 2019. godine, sa početkom u 8:00 časova, trebala je da bude održana sednica opštinske izborne komisije opštine Golubac.

Malo pre zakazanog vremena u opštini su se pojavili četiri od sedam članova komisije. Na sednicu su došli Nebojša Graovac predsednik komisije, Zoran Ilić, Miša Branković, Slađan Milosavljević. Nekoliko minuta pre osam sati pojavio se i Zoran Ćirković predsednik skupštine opštine Golubac koji je naočigled direkno uticao na nekolicinu članova ove komisije.

Najpre je pozvao i uveo Slađana Milosavljevića u jednu kancelariju, o čemu su razgovarali nije nam poznato. Međutim, odmah nakon završenog razgovora sa Milosavljevićem, uhvatio je pod ruku Mišu Brankovića, drugog člana komisije, i odveo ga u svoju kancelariju. Ostali članovi komisije su pozvani da uđu u svečanu salu gde je Graovac otvorio sednicu komisije gde je konstatovao nedostatak kvoruma i zaključio sednicu.

Za sve to vreme Branković je sedeo u kancelariji predsednika skupštine opštine Golubac. Inače ova komisija je trebala da donese rešenje o dodeli mandata odbornika bivšem zameniku predsednika opštine.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker