ESKALACIJA SUKOBA SNS-a U KOSTOLCU: Na pomolu smena Načelnika uprave i predsednika Serdža Krstanoskog

Na sednici kostolačkog Opštinskog veća u ponedeljak, Opštinsko veće nije usvojilo izveštaj o radu Načelnika uprave Anđelije Milivojević i predsednika Gradske Opštine Kostolac, Serdža Krstanoskog, zbog Finansijskih malverzacija.

Foto: M.V.

Iz izvora bliskih kostolačkom SNS-u, saznajemo da je među kostolačkim naprednjacima izbio totalni haos!

Kako kaže izvor TPKNEWS-a, članovi veća zameraju Načelniku uprave na tome što je neazurna, ne poznaje zakon shodno radnom mestu, čini kardinalne greške u radu, flaša rakije u radnom stolu a na poslu je skoro uvek u alkoholisanom stanju, kuća u kojoj stanuje nalazi se u Porečkoj ulici u Kostolcu na samih 100 metara od opštine a svakog dana je službeno vozilo odvozi i dovozi sa posla.

Apsurd je što se po ličnoj karti vodi na adresi stanovanja u Požarevcu i zbog toga naplaćuje opštini putne troškove kao da svaki dan putuje za Požarevac.

Takođe, prema informacijama jednog fukcionera gradske opštine, već nekoliķo meseci unazad policija cešlja Načelnika uprave Anđeliju zbog malverzacija u kojima je oštetila budžet za nekoliko miliona dinara.

Međutim kako kaže izvor, predsednik Krstanoski pokušava da zaštiti Anđeliju, kopirajući račune iz kafana u kojima članovi veća vode supruge i rodbinu na doručak, ručak i večeru, kako bi krivicu svalio na svoje funkcionere za prekomerenu reprezentaciju. Policiji je dostavio i dokaze o malverzacijama u putnoj mreži, kao i dokaze protiv pojedinih funkcionera koji su uzimali novac od građana za obećano zapošljavanje u ime SNS-a.

Predsednik Krstanoski je o svemu obavestio i izvršni odbor SNS-a i dostavio pismene dokaze o svim malverzacijama. Takođe je postavio i ultimatum-ili će da budu smenjeni svi korumpirani fukcioneri ili on odlazi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker