DA LI JE OVO KOREKTNO? Počinje naplata parkinga u Velikom Gradištu iako je na snazi još uvek vanredno stanje

Iako je zbog vanrednog stanja u državi parking u Velikom Gradištu bio besplatan, od ponedeljka 27. aprila, to više neće biti praksa.

Foto Srđan Dedić

Iz JKP „Dunav Veliko Gradište“ saopštili su da počev od ponedeljka 27. marta nastavlja se sa naplatom usluga korišćenja javnih parkirališta u Velikom Gradištu, iako još uvek nije ukinuto vanredno stanje.

Mnogi građani ove opštine zapitali su se: “Da li se to od ponedeljka ukida vanredno stanje?”

Građani smatraju da to nije korektno od strane Parking servisa da počne sa naplaćivanjem jer je još uvek na snazi vanredno stanje i preporuka smanjenog kretanja građana.

– Ponovo radi naplata!? Nadležni iz JKP “Dunav” jedva dočekali da nakon samo nepune 3 nedelje ponovo počnu sa naplatom parkirališta u Velikom Gradištu i pored toga što je još na snazi vanredno stanje i preporuka smanjenog kretanja građana na teritoriji republike Srbije. I u ovoj još uvek teškoj i neizvesnoj situaciji borbe sa opakim virusom nekima je stalo samo da popune rupe u svojim budžetima i otmu od svojih građana, i to malo što im je ostalo nakon više od mesec dana potpunog kolapsa i mogućnosti da zrade za normalan život. Da li je ovo realno ili ne, presudite sami! – , poručuje lider grupe građana “Glas naroda”, Zlatko Šulović.

Pojedini građani su čak pozvali na kolektivnu građansku neposlušnost i bojkot policijskog časa ukoliko JKP “Dunav”, zaista od ponedeljka počne sa naplatom parkinga bez obzira što i sam predsednik Vučić skreće pažnju na tešku finansijsku situaciju u zemlji jer mnogi još uvek ne rade.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker