Uprkos lošem vremenu, otvoren 10. Festival cveća u Požarevcu (FOTO)

Iako je bilo loše vreme, veliki broj posetilaca je prisustvovao otvaranju jubilarnog 10. Festival cveća u Požarevcu. Festival je otvorila direktorka Turističke organizacije Grada Požarevca Jelena Vukazić.

Kiša danas nije uspela da pokvari raspoloženje izlagačima kao ni posetiocima jubilarnog 10. festivala cveća u Požarevcu. Najmlađi sugrađani su na Trgu oslobođenja izvodili svoje muzičke tačke uz veliki broj prisutnih roditelja, kao i svih onih koji su od ranog jutra u centru Požarevca.

U okviru 10. festivala cveća u Požarevcu organizovana je i humanitarna akcija na posebnom štandu „Humanitarni sto“ koji je postavljen na kružnom toku. Štand je posvećen Ilić Branku, uzrasta 4 godine, za prikupljanje pomoći za operaciju srca na Institutu za majku i dete.

Program za nedelju biće obogaćen otvaranjem izložbe u galeriji savremene umetnosti “CVETNE APSTRAKCIJE” autorke Slađane Tuksar.

A kod spomenika knjazu Milošu Obrenoviću u gradskom parku, u 12 sati održava se predstava “Iza duge” u izvođenju Kofer teatra iz Beograda. Predstava je namenjena deci predškolskog uzrasta i nižim razredima osnovnih škola. U slučaju kiše, predstava će biti održana u isto vreme u maloj Sali Centra za kulturu.

TPKNEWS/pozarevac.rs

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker