VANREDNI PARLAMENTARNI IZBORI U SEPTEMBRU? Vučić kanidadat za premijera

Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji mogli bi da budu održani već u septembru, potvrđeno je Kuriru u vrhu SNS.

Ilustracija

Kao termin održavanja izbora najizvesniji je septembar.

Predsednik Vučić danas je održao oštar govor na sednici vrha SNS i nagovestio mogućnost vanrednih izbora.

“Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama”, poručio je predsednik Vučić.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastalo je tokom sumiranja nedvane sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji. Vučić je rekao da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao – narod.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je “dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa”.

Vučić je svoje izlaganje završio rečima: “Pobediće Srbija”, posle čega su usledile 15-minutne ovacije.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Sklanja se da bi odgovornost za Kosovo preuzeo neko drugi, a i po Ustavu ne može ponovo biti predsednik. Zato će sada jedan ili dva mandata biti predsednik, pa posle opet premijer i tako u krug. To su već radili Milo Đukanović i Vladimir Putin. Sada je potpuno jasno, da se Vučić izborima ne može skinuti sa vlasti. Rešio je da vlada doživotno ili do nekog novog 5. oktobra.

  2. Ako ga narod ponovo izglasa pod hitno menjati himnu u Kako je lepo biti lud. Lud narod, lude vodje u Ludoj Srbiji. Za najnoviji modni trend preporučuju se ludačke košulje čuvenog modnog kreatora u lepim pastelnim bojama. Za bogate sa pozlatom i cirkonima za sirotinju skromne pamučne sa po kojom zakrpom. Pametni odlaze ludaci ostaju. Srećno vam sa SNS bilo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker