NAPADNUTI POSMATRAČI CRTE: U dvorištu policijske stanice nepoznati muškarci palicama razlupali im vozilo (FOTO)

Programski direktor Crta Raša Nedeljkov kazao je na konferenciji za novinare da su posmatrači te organizacije napadnuti u Odžacima i tom prilikom im je uništeno vozilo.

Foto: Crta

Dodaje da se radi o mobilnom timu Crte koji je posmatrao dešavanja van biračkog mesta 8.

– Mobilni tim je uočio radnje za koje su sumnjali da je u pitanju ‘bugarski voz’. Više desetina glasačkih listića se iznosilo iz biračkog mesta i odnosilo u stranačke prostorije preko puta. Obavestili smo PU Odžaci i tada crni BMW X5 beogradskih tablica prilazi biračkom mestu. Naši posmatrači, iako su u daljini uočili inspektora koji je dolazio po našoj prijavi da uzme izjave, krenuli su da se povlače s tog biračkog mesta i krenuli su put Odžaka do policijske stanice – ispričao je Nedeljkov.

Dodao je da je posmatrače sve vreme pratilo to vozilo, ali uspeli su da dođu do policijske stanice i uđu dvorištu, gde su im nepoznati muškarci palicama uništili vozilo.

– Ovi posmatrači su povučeni sa posmatranja i povukli smo našeg posmatrača sa biračkog mesta 8. Ovo je izolovan slučaj, ali uznemirujući, imajući u vidu da nam se ovako nikada nije dogodilo – zaključio je Nedeljkov.

(Tpknews.com/N1)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker