LUDNICA NA BATROVCIMA: Kamioni u kilometarskim kolonama, čeka se i po 8 sati!

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko osam sati zbog pojačane granične kontrole koju granični organi Hrvatske sprovode nad svim teretim motornim vozilima na ulazu u tu zemlju.

Foto: Tanjug

Na GP Kelebija kamioni čekaju dva sata, a na GP Horgoš sat i po.

U narednom periodu, a posebno u predstojećim danima vikenda očekuje se talas pojačanog saobraćaja karakterističan za predpraznične uskršnje dane sa većim brojem vozila na putevima i mogućim dužim zadržavanjima na naplatnim rampama, ali i graničnim prelazima, saopštio je AMS S.

POVOLJNI USLOVI ZA VOŽNJU

Na putevima u Srbiji uslovi za vožnju su povoljni, dok se tokom vikenda očekuje pojačan saobraćaj zbog predstojećih uskršnjih praznika kao i moguće duže zadržavanje na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta.

Na izlaz iz Srbije kamioni čekaju na prelazu Horgoš 90 minuta, na Kelebiji 120 minuta, a na Batrovcima oko osam sati, što je posledica pojačane kontrole teretnih vozila koju granične službe Hrvatske sprovode na ulazu u njihovu zemlju.

Na brojnim deonicama u Srbiji u toku su radovi i potreban je dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

(Tanjug/Beta)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker