PREBILI MALOLETNIKA: Petrovački gastarbajteri batinaši, kod tužioca lili suze i kumili kao mala deca

Marko Radovanović (19) i Lazar Jović (18) iz Petrovca na Mlavi Austrijski državljani, koji su brutalno prebili maloletnika N.N. (17) iz istog grada, ispred sudije plakali su kao mala deca i molili da dobiju blažu kaznu.

Levo Marko Radovanović, desno Lazar Jović/Foto: Screenshot Facebook

N.N. (17) iz Petrovca na Mlavi brutalno je pretučen u nedelju između tri i četiri sata ujutru u samom centru grada, kada su ga s leđa, napali Marko Radovanović (19) i Lazar Jović (18) koji su iz Beča došli na odmor u svoj rodni kraj.

N.N. (17) zadobio je oko 15 udaraca nogom u glavu i stomak dok je ležao na zemlji rukama stiteći lice, ali na sreću nakon pregleda u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, osim otečenog lica s posekotinama, modrica i bolova u grudnom košu i stomaku, lekari su mu rekli da nije zadobio teže telesne povrede.

Osumnjičene za brutalno prebijanje Marka i Lazara petrovačka policija je ubrzo nakon nemilog događaja uhapsila i uz krivičnu prijavu sprovela Višem javnom tužilaštvu u Petrovcu na Mlavi, gde su kažnjeni samo novčanom kaznom od 152 hiljade dinara.

Za ovo krivično delo propisana je novčana kazna od 50.000 do 150.000 dinara, i kazna zatvora od 30 do 60 dana.

Kako je za “TPKNEWS” iz Višeg javnog tužilaštva u Petrovcu na Mlavi ispričao izvor:

– Kada ih je policija izvela ispred tužioca odmah su priznali krivično delo za koje se terete, i kroz suze kumili i molili su ga da ih ne pošalje u zatvor. Nakon njihove kuknjave i moljena, tužilac je odlučio da ih podjednako kazni samo sa novčanom kaznom od po 76.000 dinara, na šta su oni odgovorili da nemaju sav taj novac. Tada im je tužilac zapretio, da ukoliko se u roku od sat vremena ne snađu da uplate celokupnu sumu izrečene presude, pozvaće maricu koja će ih odvesti pravo u Zabelu -, kazao je naš izvor i dodao da su batinaši kontaktirali svoje rođake u Požarevcu koji su došli i uplatili kazne.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker